Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izjave o muslimanima

Ladislav Ilčić osnovao na Facebooku grupu potpore samome sebi

Ladislav Iličić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
05.12.2015.
u 16:57

Ako mislite da sam rekao istinu, pozivam vas da me podržite. Kladim se da je nitko od onih koji me kritiziraju nije niti pogledao emisiju na N1, napisao je u grupi podrške predsjednik Hrasta

Predsjednik stranke Hrast - pokret za uspješnu Hrvatsku i član Domoljubne koalicije Ladislav Ilčić na Facebooku je osnovao grupu potpore samome sebi. On je, naime, u emisiji na televiziji N1 rekao kako su muslimani biološki neusporedivo jači od Europljana te da muslimani u Hrvatskoj imaju sličan mentalitet našemu, ali da "arapski muslimani imaju značajno različit mentalitet od našega i sigurno je da bi moglo biti problema s njihovom socijalizacijom kao i u drugim zapadnim zemljama“.

Na svom Facebook profilu podijelio je grupu potpore koju je osnovao.

– Ako mislite da sam rekao istinu, pozivam vas da me podržite. Kladim se da je nitko od onih koji me kritiziraju nije niti pogledao emisiju na N1 – napisao je.

 

Ako mislite da sam danas rekao istinu, pozivam vas da me podržite ovdje:...

Posted by Ladislav Ilčić on Friday, December 4, 2015

>> Ladislav Ilčić objašnjavao svoju izjavu o muslimanima

Komentara 34

Avatar Cinco
Cinco
17:20 05.12.2015.

Svim sredtsvima novinarka i vecernji protiv istine. Ladislav je u pravu 100%. I to je ono što Vas boli. Malograđani silno žele biti pametniji od zdravog razuma, ali to neće proći. Sve kužimo.

DU
Deleted user
17:13 05.12.2015.

Nece valjda osnovati grupu za potporu Savi Strpcu i njegovim glasnogovornicima u HR

BA
bakulušić
17:32 05.12.2015.

Gospodine Ilčić, rekli ste istinu. Nismo svi isti. Različiti smo a to se nikada nije krilo. Učili smo o osobnim, kulturnim i civilizacijskim razlikama. Pa i ovi koji Vas napadaju govore o - multikulturalnosti. Dakle, priznaju razlike ali ne priznaju Vas i mene i naša razmišljanja. U tomu je njihov problem. I, na kraju, poslušajte zadnju Gospinu poruku iz Međugorja. Vrlo znakovito!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije