Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki interes

Kvarner expo 11.put zaredom u Opatiji

Goran Kovaci/PIXSELL
16.04.2014.
u 13:37

Tradicionalan i prepoznatljiv i "Kvarner expo" postaje originalnim turističkim proizvodom

U Opatiji je  danas, jedanaesti put zaredom, otvorena izložba proizvođača suvenira Hrvatske - "Kvarner expo 14". Prva, koja je izazvala veliki interes javnosti, turista i turističkih djelatnika, održana je 2004. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner. U Opatiji se tako okupljaju proizvođači originalnih, izvornih suvenira iz čitave Hrvatske, a cilj je iznjedriti najbolji, autohtoni proizvod koji će biti dostojan podsjetnik na trenutke provedene na određenoj destinaciji i imati poseban značaj mjesta u kojemu je gost boravio.

Tradicionalan i prepoznatljiv i "Kvarner expo" postaje originalnim turističkim proizvodom, osobito i zbog vremena održavanja, u tjednu uoči Uskrsa kada u Opatiji  boravi veći broj turista. Na prodajnoj izložbi "Kvarner expo 14" izlaže 150 hrvatski proizvođača suvenira, a traje do 19. travnja pod šatorom na prostoru opatijske plaže "Slatina"izložbe. Na kraju izložbe birat će se najbolji suveniri u tri kategorije - prehrambeni suvenir, uporabni predmet ili suvenir i umjetnički dekorativni suvenir.

>> Na otpadu gubimo milijarde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije