Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI

Kupanje iz noćne more: Piranje u Paragvaju ubile četvero ljudi, mnogi teško ozlijeđeni

Pixabay/Ilustracija
07.01.2022.
u 10:19

Ovi napadi u Paragvaju dolaze nakon što su nedavno prijavljeni slični u Argentini, uključujući slučaj tinejdžerice kojoj je piranja odgrizla prst na nozi

Tijela četiri kupača pronađena su unakažena uslijed agresivnih napada piranja u Južnoj Americi koja su šokirala tamošnje stanovništvo.

Napadi su se dogodili u Paragvaju, gdje su ljudi bježeći od trenutnog toplinskog vala obilazili lokalne rijeke u velikom broju kako bi se rashladili, javlja Daily Mail.

Prva smrt u novoj godini dogodila se u nedjelju kada se 22-godišnji mladić kupao u rijeci Paragvaj. Nakon što je iznenada nestao, podignuta je uzbuna, a 45 minuta kasnije pronađeno je njegovo tijelo na kojemu su nedostajali određeni dijelovi koje su grabežljive ribe pojele.

Drugi napad također se dogodio na rijeci Paragvaj, a žrtva je bio 49-godišnji muškarac. Nestanak je prijavljen nekoliko sati ranije, a pronađen je i s teškim ugrizima po licu. U ovom slučaju, međutim, vjeruje se da je muškarac preminuo od srčanog udara i tek tada su ga napale piranje.

VIDEO Agresivne piranje u rijeci Paragvaj

Još dvije osobe pronađene su mrtve s ugrizima piranje u rijeci Tebicuary u nedjelju.

Prijavljeni su i drugi napadi koji nisu bili smrtonosni, ali su rezultirali teškim ozljedama. Navodno su se zbili na rijeci Parana.

Ovi napadi u Paragvaju dolaze nakon što su nedavno prijavljeni slični u Argentini, uključujući slučaj tinejdžerice kojoj je piranja odgrizla prst na nozi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

JM
Jmjm
13:25 07.01.2022.

Kako ovi ,,ljubitelji kucnih ljubimaca,,bacaju zmije,pse i macke po gradovima i cestama i pojaviti ce se i piranje kod nas jer su rijeke sve manje i toplije a ima ih u stanovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije