Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kulturu treba spasiti od terora Dunje Vejzović, Pere Kvrgića, Alme Price, Krešimira Dolenčića i slične im bande

Mnogo je navodnika u ministrovom izlaganju u kojem on svjesno i namjerno poseže za komunističkim vokabularom nastojeći čitavu tu stvar svesti isključivo na gramzivost i borbu za državni novac i privilegije koje on pruža.

Komentari 19

DU
Deleted user
13:30 14.02.2016.

Preporučujem Vam,gospodine Pofuk,da jednu od svojih sljedećih kolumni posvetite gospođi Vesni Pusić,za čije stavove nismo znali do ovotjednog gostovanja u emisiji Otvoreno,na HTV. Da nije gospodina Hasanbegovića,niti ne bismo saznali za te njezine stavove. Sa zanimanjem bih pročitao jednu takvu kolumnu,iz Vašeg kuta,kao poznatog i uvjerenog tolerantnog antifašiste.

VL
Avatar Chaotic
Chaotic
13:02 14.02.2016.

"Omašio si ceo fudbal.." rekli bi istočni susjedi.

VL
BA
bakulušić
14:38 14.02.2016.

Svi koji ne prepoznaju sofizam ranjenog Branimira mogli bi se složiti da, zapravo, samo naslov istinit jest. A tu ih Branimir čeka da im pokaže kako su bez srca i duše, kako mrze i kako su fašisti. Sve ostalo u članku su lamentacije nad nečim što postaje otužna hrvatska povijest. Na svu sreću - nepovratna. Kao i njihov "antifašizam". Koji je zločinima dokazivao neizmjernu ljubav. Ostat će zapamćena samo njihova pjesma: "Nosim kapu sa tri roga, ja se borim protiv Boga!"

VL
DU
Deleted user
16:11 14.02.2016.

Prepade me slika

VL
MR
MrkiMedo
18:04 14.02.2016.

Ovaj članak je ispod svake razine. Žao mi je što sam mu posvetio pune dvije minute. Šteta vremena!

VL
RA
randomtruth
16:24 16.02.2016.

Pa daj ti, antifasistice nekome pomozi. Imas love i utjecaja ko blata, a kome si pomogla bez da si mu naplatila? Ima gladnih ljudi za koje nitko ne pita, a ti pomažes životinjice ni ne pitajući koga si od mladihh talenata od sebe odgurnula tj.koji ti nije mogao plaćati 100eura sat, a možda je bio budući Domingo koji je mogao tolikima mijenjati živote. Ajde, dosta glumljenja altruizma! Svi znamo da Vas je samo strah za pozicije i gubitak love i utjecaja!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.