Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće sa SDP-om

Kukuriku vlast se prepolovila u Istri: HNS podržao IDS-ova Flegu

ids,ivan jakovčić,valter flego (1)
Duško Marušić/PIXSELL
09.01.2013.
u 22:00

Istarski HNS odlučio je da će na lokalnim izborima za župana podržati IDS-ovog kandidata Valtera Flegu, a ne Kajina koji je dobio SDP-ovu podršku.

Istarski HNS odlučio je da će na lokalnim izborima za župana podržati IDS-ovog kandidata Valtera Flegu, a ne Damira Kajina koji je nakon izlaska iz stranke dobio SDP-ovu podršku, piše Glas Istre.

- Nakon što su naši timovi obavili sastanke i pregovore s IDS-om i SDP-om i njihovim ostalim partnerima u političkoj utrci, odlučili smo da je Valter Flego bolji kandidat za HNS te ćemo u petak potpisati koalicijski sporazum s IDS-om - rekao je predsjednik županijskog odbora HNS-a Veljko Ivančić. HNS će sa IDS-om Ivana Jakovčića koalirati na izborima za županijsku skupštinu i župana, a sporazum se odnosi i na grad Pulu te sve druge lokalne jedinice u Puli.

- Odlučili smo se za Flega jer vjerujemo da je on u ovom trenutku bolji kandidat jer iza sebe ima iskustvo gradonačelnika u dvostrukom mandatu - kazao je Ivančić. Na državnoj razini vladajuća Kukuriku koalicija se u Istri raspolovila jer su na jednoj strani Milanović SDP i Damir Kajin, a na drugoj Čačićev HNS i Jakovčićev IDS.

>>Kajin: Jakovčić IDS vodi kao mafiju, ima svega, pa i onog bijelog

>>Jakovčić: Kajin i SDP donijet će Istri samo kaos

>>RAZLAZ Jakovčić odlučio: Više neće biti na sastancima koalicije

Komentara 10

EX
excell
22:13 09.01.2013.

nema morala ni etike među političarima sve su to prostitutke.....

DH
dalibor.hren
22:15 09.01.2013.

Od onoga koji kukuriče treba skuhati juhu.

VL
.
23:56 09.01.2013.

Bitno da je za gradonačelnika Pule SDP istaknuo onu nakazu od ocvalog SKOJ-evca i unuka Titovog zločinca, oops partizana kojeg je osobno Tito nagradio ručnim satom koje unuče sada ponosno nosi i dokazuje da mu djeda nije bio obični zločinac nego "de luxe" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije