Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počeo kampanju

Kujundžić u Vukovaru: Politički sam očajan jer su elite uništile Hrvatsku

Milan Kujundžić,Vukovar
Foto: Branimir Bradarić
09.12.2014.
u 16:44

Govoreći o planovima, najavio je i donošenje novoga Ustava RH u kojem će, između ostaloga, biti navedeno da se temelji hrvatske države nalaze u Domovinskom ratu, čiji je jedan od najprepoznatljivijih simbola upravo Vukovar

Hrvatska je neuređena zemlja u kojoj su brojni zakoni prilagođeni pojedincima i partijskim elitama da bi oni mogli pljačkati i vladati – rekao je predsjednički kandidat Milan Kujundžić danas u Vukovaru gdje je započeo svoju predizbornu kampanju. Istaknuo je kako je Vukovar uzvišeno mjesto gdje se Hrvati trebaju okupljati zauvijek i u sjećanju i u pogledu u budućnost.

Govoreći o planovima, najavio je i donošenje novoga Ustava RH u kojem će, između ostaloga, biti navedeno da se temelji hrvatske države nalaze u Domovinskom ratu, čiji je jedan od najprepoznatljivijih simbola upravo Vukovar. Rekao je kako i on, kako i većina Hrvata, politički očajan zbog toga što su političke elite uništile Hrvatsku i sada se samo dogovaraju kako pripremiti  reprizu. Osvrnuo se i na rad Stjepana Mesića i Ive Josipovića koji su, prema njegovim riječima, uništili funkciju predsjednika Republike s ciljem pogodovanja nesposobnim vladama i kriminalu koji se događa.  

– Ako ništa drugo, predsjednik države je nadređen obavještajnim službama, a obavještajne službe, da su radile svoj posao, odnosno, da su im dali da rade i da ih nisu politizirali, trebale su znati za brojne kriminalne radnje koje se spremaju i one bi bile spriječene. Dakle, u dogovoru s premijerima događala se pljačka Hrvatske, u dogovoru s podzemljem dogodilo se što se dogodilo i sada ti isti šalju poruku da predsjednik ne može ništa. Ja kažem, može i mora, istakao je Kujundžić. Upitan od novinara kakvu predizbornu kampanju očekuje, Kujundžić je rekao da očekuje samo istinu, a da će političko i špijunsko podzemlje raditi svoje.

– Onaj tko ima istinu taj će i pobijediti. Hrvatskom narodu dosta je laži – rekao je Kujundžić koji u predizbornoj kampanju planira utrošiti oko milijun kuna.

– Toliko planiramo skupiti. Mislim da će i to biti više nego dovoljno za pobjedu. Ovdje neće biti zamračenja novca kako se događalo i kako se događa – zaključio je Kujundžić koji je poslije Vukovara posjetio i Otok, gdje je također organizirano druženje s građanima.

>>'Slavoniju je uništilo pogodovanje trgovačkim lobijima

>>Evo što voditelji izbornih stožera kažu o kandidatima

Komentara 23

RA
ratgeber
17:43 09.12.2014.

U pravu je Kujundžić. A i program mu jako dobar. Detaljan je i jedino on ima nešto što se može nazvati programom. Htio bih da on pobijedi jer Hrvatskoj nasušno trebaju promjene. Regionalizacija, koju mu spočitavaju, sigurno nije protuhrvatska aspiracija.a. Protuhrvatski je zadržavati sadašnje neodrživo stanje s 100.000 općina i županija. Okrupnjavanjem se smanjuje rashodovna strana proračuna. Ali, uvijek postoji ali. Gube se glasači HDZ-a i SDP-a, pa su zato ovi iz HDZ-a toliko grčevito protiv. Protiv su bili i kad je trebalo referendum mijenjati za izborni zakon. Protiv su oni uvijek kad su njihovi interesi u pitanju. A hrtvatski interesi? To neka ide u drugi plan, važniji su oni sami sebi...

Avatar muncimir
muncimir
17:50 09.12.2014.

Milane, samo naprijed! Jedino ti imaš šanse protiv Josipovića. Kolinda, koja samo kopira, sigurno nema. Osim što koristi izraz "predsjednik na odlasku", Kolinda, dugogodišnja stanovnica Bruxellesa i Washingtona, kaže za sebe da je i "žena iz naroda". Da mi jeje vidjeti iz kojeg je to ona naroda...

BO
bojnik
17:36 09.12.2014.

Za Kujundzica glas - je spas za nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije