Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Chefs de Chefs'

Kuhari Obame, Hollandea i Napolitana kuhali za beskućnike

rizoto
Dusko Marusic/PIXSELL
29.07.2013.
u 17:16

Osnivač kluba Gilles Bragard istaknuo je kako je ideja akcije da se beskućnici barem na jedan dan osjećaju kao kraljevi.

Klub 'Chefs de Chefs' jedan je od najekskluzivnijih gastronomskih klubova na svijetu koji okuplja kuhare svjetskih lidera, među kojima je i kuharica američkog predsjednika Baracka Obame, javlja Fox News.

Proteklog su vikenda članovi kluba kuhali u crkvi svetog Franje na Manhattanu, gdje se poslužuju obroci za najsiromašnije, pa je tako 150 njujorških beskućnika uživalo u salati od cikorije i estragona, rižotu na milanski način i gazpachu od dinje i avokada. Jela su za njih pripremili šefovi kuhinja Baracka Obame, talijanskog predsjednika Giorgia Napolitana i francuskog predsjednika Francoisa Hollandea.

Osnivač kluba Gilles Bragard istaknuo je kako je ideja akcije da se beskućnici barem na jedan dan osjećaju kao kraljevi.

>> Novi serijal ljetnih kuharica, vrhunski kuhari kuhaju za vas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije