Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još u četvrtak
Povratak na članak

Kubanci tvrde: I kod nas je eksplodirao golemi meteorit!

Događaj se navodno zbio u pokrajini Cienfuegos gdje su mnogi stanovnici oko 20 sati po lokalnom vremenu vidjeli svijetlu točku na nebu. Kažu da je bila veličine autobusa te da se nakon pada čula eksplozija i osjetilo podrhtavanje zemlje

Komentari 8

GI
giglibigli
12:12 16.02.2013.

ko na početku američkog filma katastrofe meteor tu meteor tam, vlasti smiruju ....

VL
AS
assssssstttii
12:32 16.02.2013.

Čudno je da se meteori raspadaju baš iznad Kube i Rusije. Je li sljedeća Sj. Koreja? Novo američko oružje?

VL
PA
pancho53
12:47 16.02.2013.

A Sjeverna Koreja,njima nema što pasti,oni se i dalje igraju nuklearnim oružjem,gdje je Hugo Chavez

VL
PA
patria
13:08 16.02.2013.

Snimki navodnog događaja naravno nema jer Kuba ne spada baš u razvijenije zemlje što se tiče opće rasprostranjenosti i dostupnosti mobilne telefonije i interneta kao djela uobičajenoga prosječnog standarda.

VL
IM
Immanuell
13:43 16.02.2013.

Čuj ovo, golemi..... Nisam nikad čuo da je autobus golem, kamoli meteorit. Zna li autor što u slučaju jednog meteorita znači opis "golemi"?! Ovako nešto može napisati samo netko tko nema osnove, ne u astronomiji, nego uopće sa zbivanjima u prirodi. Nije to samo ovdje slučaj, i na drugim mjestima, u tisku ili na internetu. Poštujem npr. gospodina Nađvinskog s HTV - a, ali u jučerašnjoj emisiji čovjek je uporno, očito neupućeno, izgovarao riječ "alfatoksin" umjesto aflatoksin..... To je nedopustivo, isto kao i ovo senzacionalističko opisivanje jučerašnjeg ulaska jednog ili više meteorita u Zemljinu atmosferu, ima takvih tekstova da se čovjek upita ima li osoba koja ih je pisala uopće ikakve kvalifikacije. Ubuduće bi bilo dobro da se za ovakve specifične stvari za članak angažiraju autori koji ipak znaju neke natruhe o aktualnoj temi.

VL
LI
libero
14:56 16.02.2013.

Ma kakav meterit, to je stari komunjara Fidel dignul nogu i pustil golubčka.....

VL
OB
-obrisani-
15:51 16.02.2013.

još preostaje severna koreja.....

VL
BA
bandido
21:41 16.02.2013.

Viva la revolucion siempre

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.