Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio tri policajca

Krvavi obračun završio požarom: Krivolovac počinio samoubojstvo

austrijska policija, obračun (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
18.09.2013.
u 08:00

Glasnogovornik policije Roland Scherscher rekao je da su policajci htjeli otvoriti vrata skrivene prostorije, ali ih je spriječila vatra koja je dolazila iznutra.

Nakon što je ubio četvero ljudi, među kojima su tri policajca i vozač hitne, 55-godišnji krivolovac Alois Huber iz Austrije počinio je samoubojstvo.

Drama u Anabergu u središnjoj Austriji završila je požarom u kući kojoj je Huber bio zabarikadiran i u kojoj je na taj način počinio samoubojstvo, izvijestila je policija nakon pretresa kuće, javlja boursorama.com.

Glasnogovornik policije Roland Scherscher rekao je da su policajci htjeli otvoriti vrata skrivene prostorije u kući, ali ih je spriječila vatra koja je dolazila iznutra. Kasnije su u kući pronašli pougljeno tijelo za koje se smatra da je krivolovčevo.

Riječ je o krivolovcu kojeg je policija pratila godinama, a sada su ga uhvatili u novom u kaznenom djelu nakon čega se dogodio krvavi obračun. Muškarac se bio zabarikadirao na farmi gdje je za taoca imao i jednog policajca. Na mjestu događaja bilo je 200 policajaca i 135 pripadnika Kobri, kao i hitna pomoć i vatrogasci. U akciji je sudjelovala i vojska pa su na terenu bila i tri oklopna vozila i vojni helikopteri.

Austrijsko ministarstvo unutarnjih poslova izvijestilo je kako su dvojica policajaca i bolničar umrli tijekom operacije, dok je policajac kojeg je držao za taoca pronađen mrtav u službenom vozilu.

>> Krivolovac ubio trojicu policajaca i vozača hitne pomoći!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije