Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubio kamatara

'Krvario sam za ovu državu, a ne da me kriminalci kamatare'

ubojstvo (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
Autori: mzr/VLM, es
07.09.2012.
u 15:31

Dvojica muškaraca najprije su započela verbalan sukob, a zatim je Predrag V. (41) malo prije 14 sati povukao obarač i lišio života Sinišu J. (52)

"Ja sam krvario za ovu državu, pokušavao sam raditi nešto pošteno u životu, a ne da me kriminalci kamatare." Te je riječi, tvrde očevici, izgovarao 41-godišnji Predrag V. kada ga je policija privodila nakon što je pištoljem usmrtio svog susjeda, Sinišu J. (52) u podrumu kuće u izgradnji u zagrebačkoj ulici Kozari put. Siniša J. je Predraga V., tvrde upućeni, reketario što taj branitelj, pripadnik Gromova, ranjavan u Domovinskom ratu s dijagnozom PTSP-a, nije mogao psihički podnijeti pa se u jednom trenutku odlučio na krvavi obračun.

Dvojica muškaraca najprije su započela verbalan sukob, a zatim je Predrag V. malo prije 14 sati povukao obarač i lišio života Sinišu J.

Prema tvrdnjama upućenih Predrag V. imao je autopraonu na Kozari boku s jednim poslovnim partnerom. Radili su za veće tvrtke, no imali su problema s naplatom, koje Predrag V. nije uspijevao riješiti. Istovremeno, kompanjon je od Predraga V. zahtijevao novac, a kako ga ovaj nije imao ovaj mu je nabijao kamate. Na kraju mu je, tvrde naši sugovornici, poslao utjerivača kojeg je Predrag V. na kraju upucao.

Susjedi koji su se danas okupili oko kuće u kojoj se ubojstvo dogodilo više žale ubojicu nego ubijenog.

- Pero je bio u ratu i boluje od PTSP-a, ali je duša od čovjeka, ima ženu i dvije krasne kćeri, strašno je da ovako završi radi jednog mafijaša – rekao je stariji stanar u nevjerici.

Vlasnik kuće u kojoj se ubojstvo dogodilo je inače dobar prijatelj ubijenog, a danas nije bio raspoložen za komentare.

>>Oko ponoći ispalio nekoliko hitaca pred kafićem u Kozari putu

Komentara 219

Avatar Mali_Matek
Mali_Matek
16:13 07.09.2012.

vrlo vjerojatno ilegalnim oružjem počinjen zločin, jer da je bio legalnim to bi bilo naglašeno

DR
drznedaj
16:16 07.09.2012.

Zagrebačka policija izvijestila je se ubojtvo dogodilo Koji to jezik ?!?

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
15:49 07.09.2012.

Hrvatski državljani tamnije puti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije