Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedinstvo Egipćana

Kršćani tijekom molitve štitili muslimane svojim tijelima

Kršćanski lanac od ljudi štiti muslimane
Nevine Zaki
04.02.2011.
u 14:32

Kršćani su tijekom molitve napravili ljudski lanac držeći se za ruke i na taj način simbolično štitili muslimane od mubarakovaca

Egipćanka Nevine Zaki postavila je na Twitteru zanimljive fotografije iz središta Kaira. Naime danas, za molitve muslimana, egipatski kršćani napravili su ljudski lanac držeći se za ruke i na taj su način simbolično štitili muslimane od mubarakovaca.

Skupina kršćana tako je stala u obranu svojih istomišljenika muslimana, ne dopustivši da tijekom molitve budu napadnuti s leđa.

Nevine Zaki napomenula je da su fotografije snimljene samo mjesec dana nakon bombaškog napada u Aleksandriji, u kojem je poginulo mnogo kršćana.

– Ipak stojimo jedni uz druge – komentirala je Zaki.

Komentara 101

SB
sbb
16:22 04.02.2011.

Bilo jednom u Hrvatskoj....

OB
-obrisani-
21:22 04.02.2011.

pardonček na tipfelerima, treba pisati . 04.02.2011. u 20:23h sipa je napisao/la: ------------------------------- službena religija je islam, to stoji i iz godine u godinu je taj postotak muslimana sve veči, prije 30 ak godina bilo je 20% kopta ali se radi visokog nataliteta muslimana taj postotak smanjio i smanjuje i dalje, to ti je slično kao i na Kosovu gdje je u borbi Kalašnjikov zamjenjen tvrdim K i štancaju se mali Idrizi, svake godine novi model i po mogučnosti da sve to zapad hrani, e pa neće iči

SE
Selindzer
15:39 04.02.2011.

vrhunac licemerja i ironije.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije