Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uklonila je policija

Krk: Bombe ostavljene pred zgradom gradske uprave i lokalom

bomba
VL FOTO
11.05.2012.
u 12:45

Bombu pred zgradom gradske uprave prilikom dolaska na posao u 7 sati uočili su zaposlenici i odmah zvali policiju

Dvije ručne bombe pronađene su danas ujutro pred ulazom u zgradu gradske uprave u Krku i ispred lokala Šime u Ulici biskupa Antuna Mahnića u središtu grada. Bombu pred zgradom gradske uprave prilikom dolaska na posao u 7 sati uočili su zaposlenici i odmah zvali policiju koja je eksplozivnu napravu uklonila, a do 8.30 u zgradu se moglo ponovno slobodno ulaziti i u njenim se uredima normalno radilo.

Bomba je bila ostavljena na najvišoj stubi, pred samim ulazom. Policija je pod vodstvom općinskog državnog odvjetnika obavila očevid, a nastavlja se istraga kako bi se otkrilo tko je i zbog čega ostavljenim ručnim bombama poslao prijeteću poruku gradskoj vlasti i ugostitelju.

Ključne riječi

Komentara 1

TI
tintilinic100
12:56 11.05.2012.

Po meni to nije nikakva prijetnja. Da je prijetnja nalazilo bi se kraj bombe i pismo. Ovako.. to su se neki pijanci zafrkavali navečer.. a zna se da ima ne-predanog oružja bog te oslobodi.. ništa čudno. Nebi davao tome nikakvu pozornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije