Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nizozemski premijer
Povratak na članak

'Krivce za pad aviona trebalo bi procesuirati u Nizozemskoj'

Prvo moramo saznati šro se točno dogodilo i tko je odgovoranm rekao je nizozemski premijer

Komentari 23

Avatar Arkandjel
Arkandjel
10:37 25.07.2014.

...a nizozemske krivce za masakar u Srebrenici bi trebalo procesuirati u BiH.

VL
Avatar lustrismus
lustrismus
12:24 25.07.2014.

Apsolutno se slažem , prvi koji treda budu procesuirani su Arsenije Jacenjuk, Petar Porošenko,

VL
TH
thekurcula
10:09 25.07.2014.

Pa kako da to izvedu kad se zna da Amerika ne priznaje nadležnost stranih sudova nad svojim građanima!?

VL
RO
robertbruckner
21:04 25.07.2014.

naravno a mogli bi i u novoj drzavi svorenoj na tlu sirije i iraka

VL
TH
thekurcula
12:13 25.07.2014.

Jesi li ti samo zbunjen ili je nešto ozbiljnije po sredi? Poslušaj još jednom i ne skreći temu na jezik (koji očigledno mrziš), i ne iznosi nikakve lične vrednosne stavove o meni, kako smo se već dogovorili u mom mprethodnom prilogu, jer to mene ne interesuje: Dakle, slušaj sad još jednom, ali pažljivijed nego do sada: 1.nizozemskli mediji su proteklih dana bili pretežno posvećeni avionskoj nesreći u kojoj je stradalo skoro 200 ljudi sa holandskim pasošem. To je logično, i to se očekuje 2. to, međutim nisu bile jedine vesti u nizozemskim medijima. I to je logično, i to se očekuje 3. među ostalim vestima nema (i slovima: NEMA!) skoro ništa iz Gaze! Ili, hajde da budem do kraja korektan - ima. Ima nešto malo jer ne mogu sebi dozvoliti da baš ništa ne stave jer bi bilo uočljivo i slepima da namerno stvaraju medijsku tišinu o tom događaju. Nešto jako malo, u svakom slučaju premalo s obzirom šta se tamo događa (a događa se da svaki dan gine toliko civila koliko je jednokratno poginulo u avionu o kojem pričamo!) Jel ti sad malo jasnije šta ja govorim?

VL
AP
apolon
10:26 25.07.2014.

Sve navedeno od strane Nizozemskog premijera ukazuje na mogućnost koja je posve izgledna,naime čine se da se postupno približavamo danu kada će Ukrajinska vlast zamijeniti dosadašnje ( krive) optužbe za rušenje zrakoplova okarakterizirati kao tragičnu nesreću!?lova okarakterizirati kao tragičnu nesreću!?

VL
XA
xaron
16:30 25.07.2014.

NL premijer opet u igrokazu. Pa on dobro zna da je njihov sud proglasio njihovu vojsku odgovornim za smrt 300 muslimana u Srebrenici. NITKO nije procesuiran, ali je taj isti sud dodijelio obiteljima po 20 000 € za svaku žrtvu. Premijeru NL, budi dosljedan pa dodjeli tih istih 20 000 € obiteljima žrtava pada aviona i nemojte ni ovog puta nikoga procesuirati. Budi dosljedan bar jednom u životu. Žrtve pada aviona su ljudska bića isto tako kao i oni iz Srebranice .

VL
TH
thekurcula
10:14 25.07.2014.

Nizozemski premijer je deo skandalozne gebelsovske kampanje u kojoj se pokušava išibicariti makismalna politička propagandna korist preko nesreće ovih ljudi. I sad on govori o tome kako je najvaćnije tačno saznati šta se tačno dogodilo! Dogodilo se, između ostalog, gospodinee Rute, da u senci ovog događaja (slučajno?) izraelska fašistička država sporovodi genocid nad civilima Gaze a vi udarate samo po Putinu i Rusima, okrivljujući ih otvoreno jedino za bezrespektno ponašanje prema telima poginulih, optužujete ih dakle za nešto što sami radite!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.