Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje navijaču

Kristijan Trokter: Nisam dobro i zbog toga pati moja obitelj

trokter
Dnevnik.hr
27.01.2011.
u 15:12

Policajac koji je izgubio oko svjedočio je u nastavku suđenja Nikici Maroviću, optuženom da je bacio topovski udar

ZAGREB - Oko ću morati još jednom operirati, a utvrđen mi je i gubitak sluha od 17 posto. Ni psihički nisam najbolje i zbog svega trpi moja obitelj. Više ne udovoljavam ni jednom psihofizičkom zahtjevu za policajca – kazao je među ostalim Kristijan Trokter, policajac kojem je zbog tzv. topovskog udara izbijeno oko i koji je od tada na bolovanju. On je na zagrebačkome Županijskom sudu svjedočio u nastavku suđenja Nikici Maroviću (21), koji se tereti da je prošlog svibnja na stadionu Maksimiru, na utakmici između NK Dinama i NK Hajduka bacio topovski udar.

Trokter je kazao i da je bio u kordonu s kolegama te da je skupina navijača bila lijevo od njih. Iz te je skupine, kako je kazao, doletjela naprava. Objasnio je i da mu je nakon događaja u prostorijama PU zagrebačke pokazana snimka nereda s utakmice, no da on ne zna tko ju je snimio.

Osim Troktera saslušani su Marovićev otac, majka i brat. Oni su kazivali da mladić nikad nije bio nasilan, da se bavio sportom te imao brojne druge slobodne aktivnosti. Kazali su da ni u školi nije imao problema, iako je pao jedan razred. Malo uoči derbija između Dinama i Hajduka s djevojkom se spremao na polaganje mature, a položio je tri predmeta.

Otac mu je savjetovao da izbjegava utakmice Dinama i to nakon nereda na utakmici u Zlataru, zbog čega se Maroviću također sudi.

– Da me poslušao, danas ne bi bio tu – ogorčeno je zaključio mladićev otac, dok je Marovićeva majka uporno ponavljala da je njezin sin “divno dijete”. Marovićev brat Eduard prisjetio se pak da se, prije nego što se prijavio policiji koja ga je tražila zbog nereda na Maksimiru, Nikica ošišao. No, brat tvrdi da je to učinio zbog uloge u kazališnoj predstavi.

Komentara 22

OB
-obrisani-
20:18 27.01.2011.

A jel,,pazi molim te sad bi ga trebalo žalit A dok je meni i prijateljima s pendrekom gladija bubrege,,ko je nas žalio,,posljedice i danas osječamo i ja oćem penziju

KR
krilnik2
20:19 27.01.2011.

Kazali su da ni u školi nije imao problema, iako je pao jedan razred. /***************************/ Ma kakvi problemi, samo je pao razred!

EH
ehh
16:18 27.01.2011.

operaciju oka i sve ostale troškove trebao bi snositi nogometni klub dinamo .Mirovinu bi mu trebao dati mup i to ne mirovinu da nema za kruh na kraju mj nego saborskog zastupnika i ne samo njemu nego svakom čovjeku koji na radnom mj postane invalid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije