Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno 14 godina
Povratak na članak

Kiki je najboljem prijatelju iz blizine ispalio dva hica u glavu

Tužiteljstvo je tražilo kaznu dugotrajnog zatvora zbog teškog ubojstva, ali sudsko vijeće Županijskog suda u Splitu pod presjedanjem suca Zorana Kežića nije utvrdilo da je ubojstvo počinjeno na krajnje podmukao način.

Komentari 4

JU
juma
18:12 24.11.2014.

Nakon dilanja heroina, dva puta pokušaja ubojstva i jednog ubojstva, dakle višegodišnjeg robijanja i svaki put činjenja još težih krivičnih djela, naš sud nalazi postojanje olakotnih okolnosti, jer se čovjek eto oženio?? O tome koliko se kaje i što misli o zakonima ove države i sudu, govori već to što se nije udostojio doći na izricanje presude. To je po meni otegotna okolnost i puno više govori o čovjeku i njegovom psihološkom profilu od toga što se oženio i dobio dijete.

VL
DU
Deleted user
11:33 25.11.2014.

Vani je za 7-8, jer jadan ima dijete I to je to. Kakvo je to ubojstvo kad ubijes najboljeg prijatelja? Ocito prijateljsko. Jel' tako smrdu od sudca!

VL
VK
vk52
08:43 25.11.2014.

Koja je to drzava i pravosude,vec je dva puta pokusao ubiti ljude dila drogom i uzeli mu olakotne okolnosti?Treba njega i tog sudca dozivotno na robiju 40 godina minimum.I preispitati sudcevu imovinu taj prodaje zakon kao na trznici ko vise da on je u pravu zalost i bijeda od zakona, kao u stara vrijemena poznanstvo,partija i novac i mozes ubijat koliko hoces.

VL
MH
mrtav-hladan
13:59 25.11.2014.

časni sude ....Visestruki pokusaj ubojstva dilanje droge i tko zna cega je tu jos bilo dovoljno je da ga osude na 15 god zatvora .. 15 god zatvora ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.