Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOSKVA

Kriminalac napao Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu

Lenjin
18.03.2010.
u 15:01

Policija je utvrdila da je Karpentsov ranije osuđivan za silovanje te da se nalazio u bijegu nakon jednog oružanog napada koji datira iz 2007. godine

Naoružani muškarac, identificiran kao Sergej Karpentsov, pokušao je upasti u Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu u Moskvi, pri čemu je ranio policajca koji ga je pokušao spriječiti u naumu.

- Moj je glavni zahtjev brzo rušenje mauzoleja u kojem je Antikristovo tijelo  - objasnio je Karpentsov i naglasio:
- Ovom svojom akcijom privukao sam pozornost na to .

Policija je utvrdila da je Karpentsov ranije osuđivan za silovanje te da se nalazio u bijegu nakon jednog oružanog napada koji datira iz 2007. godine.
Napadač na Lenjina trenutačno prolazi testove kojima se pokušava utvrditi je li uračunljiv.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije