Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za profit

Krijumčar progutao 220 brušenih dijamanata vrijednih 2,3 mil. $

'dijamant A staff holds the largest D colour internally flawless diamond for auction offered by Sotheby's Geneva in Hong Kong October 28, 2003. The diamond, weighing 103.83 carats, is the first class
REUTERS/Pixsell
14.11.2012.
u 21:19

Procjenjuje se da progutani dragulji vrijede oko 2,3 milijuna dolara te da su bili namjenjeni za jednog kupca u Dubaiju

Južnoafrička policija privela je u utorak navečer muškarca koji je u pokušaju krijumčarenja progutao čak 220 brušenih dijamanata.

BBC javlja da je 25-godišnji prijestupnik uhićen dok je čekao u redu za sigurnosnu provjeru u zračnoj luci u Johannesburgu te da su dijamanti otkriveni naknadnim skniranjem njegova tijela. Procjenjuje se da progutani dragulji vrijede oko 2,3 milijuna dolara te da su bili namjenjeni za jednog kupca u Dubaiju.

Ovo je drugi slučaj ove godine da je netko pokušao prokrijumčariti progutane dijamante iz države koja je jedan od njihovih najvećih izvoznika u svijetu.

 >>Rusko nalazište dijamanata ima zalihe za idućih 3.000 godina

Komentara 1

LP
Lebron Petrovic
09:20 15.11.2012.

Neka odmah kenja u moju školjku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije