Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5 godina rizika
Povratak na članak

'Krijumčar igračaka' u Aleppu: Putuje iz Finske u Siriju kako bi razveselio djecu u ratnom području

Unatoč svim rizicima, Rami svaka dva mjeseca putuje u Siriju te naglašava da su uvjeti u kojima tamo djeca žive izuzetno loši

Komentari 4

Avatar lvan12
lvan12
16:17 26.09.2016.

Srce-drapajuča propaganda u punom tijeku... Gdje ste bili zadnjih 5 godina kada su teoriristi dano-nočno gađali stanovnike zapadnog Alepa, što granatama, što kemijskim oružjem... kada su im prekinuli opskrbu hrane, lijekova i vode... kada su njima gađane bolnice i škole!? Gdje ste tada bili sa vašim vijestima iz Sirije? Sada kada je teroristička koalicija uvidjela da gubi rat pa se priprema sama uskočiti i pokrenut vojne akcije protiv jedine legitimne Sirijske vojske - SAA u Alepu, štiteći svoje plačene teroriste pod zajedničkom kapom "Jaish al-Fatah" gdje su zajedno udruženi u zajedničku teorirističku skupinu. Propagandom skupljate podršku javnosti, ali varate se da će vam opet proći. Prevarili ste svijet sa intervencijama u Iraku, pa u Libiji... no sa Sirijom nećete.

VL
DU
Deleted user
16:34 26.09.2016.

Što taj krijumčar ne pita te teroriste iz Alepa da puste djecu iz grada koridori su i dalje otvoreni. Zašto UN i novinaari ne vrše pritisak na teroriste iz Alepa da se djeca i žene pusti iz grada. Ah pa da onda ti terorist ne bi mogli koristitt djecu ka živi štit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.