Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OZLJEDE GLAVE

Krapina: Teško ozlijeđena nakon što je podletjela pod vlak

nalet vlaka (1)
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/3
17.06.2010.
u 18:51

S teškim ozljedama glave vozilom hitne medicinske pomoći teško ozlijeđena pješakinja prevezena je u zabočku Opću bolnicu na Bračak gdje se liječnici bore za njezin život.

Pješakinja Milka H. (79) iz Severina pokraj Bjelovara teško je ozlijeđena i to s ozljedama opasnim po život, kad je na nju naletio vlak danas oko 16.50 sati u Krapini.

Putnički vlak je prometovao na liniji od Đurmanca prema Krapini, a nesreća se dogodila na prijelazu pruge preko ceste u Bregovitoj ulici koja vodi prema Petrovskom.

Pješakinja se na prijelazu na kojem nema rampe, ali su postavljeni semafori koji su u to vrijeme zvučnom i svjetlosnom signalizacijom nagovještavali dolazak vlaka, navodno odvojila od grupe turista s kojima je danas posjetila Muzej krapinskog pračovjeka na Hušnjakovom.

Na ovoj dionici vlak inače sporije vozi jer je svega nekoliko stotina metara dalje i željeznička postaja.

S teškim ozljedama glave, vozilom hitne medicinske pomoći pješakinja je prevezena u zabočku Opću bolnicu na Bračak gdje se liječnici bore za njezin život.

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
09:17 18.06.2010.

Kada malo razmislim šta vidim u naslovu : Teško ozlijeđena nakon što je podletjela pod vlak. Žena sa svojih 79 godina leti.. Dok se avioni spuštaju u zračnu luku. Brodovi plove morem i stižu u morsku luku. Avioni -zrakoplovi see spuštaju u luku od zraka. / idemo dalje, poslje vidim da starija gospođa sama nije letjela nego piše i za vlak i on je letio i naletio i upravo na nju.... Katastrofa šta se radi i nije čudo da ljudi stradavaju !

NE
netko20
20:51 18.06.2010.

bila sam baš dolje kad se to desilo. žena je sam za to kriva a da samo za to još je i mladom vlakovođi ni krivom ni dužnom uspjela uništiti život...svojom nemarnošću...vlak nema 2 metra....i slijepi bi ga čuo i vidio,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije