Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Pogledajte što je danski kraljevski par ručao na PRC-u

Danski kraljevski par u Koprivnici je razgledao izložbu naive i posjetio Carlsberg i Hartmann

Komentari 6

PC
poshten_chovek225
10:31 24.10.2014.

Tako se putuje svjetom svako putovanje iskoristit za ekonomski rast i dobro svoje zemlje - a ne putovat i raspravljat o tudim problemima i kao da smo tek danas izasli iz sume o 45g- nasi vodeci nesposobnjakovici se vucaraju po po EU sastancima i trla baba lan da joj prode dan kao da su pametni i on ce rjesit svjetsku ekonomsku situaciju ili prirodne promjene kao da nema svjet pametnijih vazno da primaju placu -sramota od nase vlade- ali jos veca od nas samih sto smo ju birali i sto joj to sve dozvoljavamo i ne smenimo je

VL
Avatar Milokliz
Milokliz
13:12 24.10.2014.

Dajte bolje vijest što su ručali ovi što skupljaju flaše i trulo voće po placevima...

VL
NO
novigra
13:04 24.10.2014.

Kraljica je voljela druga Tita

VL
Avatar Duh_Prošlosti
Duh_Prošlosti
11:05 24.10.2014.

Pa koga ovo još zanima, ljudi moji?!?

VL
NO
Norway
17:02 24.10.2014.

Bravo Koprivnica! Iako je pola grada bilo poplavljeno uspjeli ste dostojno ugostiti Danski kraljevski par,pokazati prezivjelu proizvodnju (piva,kartoni),pokazati Muzej i pokloniti suvenir.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.