Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon bijega

Kralj kokaina Slobodan Kašić pred izručenjem Hrvatskoj

kokain
Arhiva VL
20.08.2010.
u 00:01

Droga, tada vrijedna oko 55 milijuna njemačkih maraka, bila je zaplijenjena u kontejneru u riječkoj luci

Nakon 13 godina bijega od hrvatskog pravosuđa, Slobodanu Kašiću, kralju kokaina, prijeti izručenje u domovinu. Peruanske su ga vlasti uhitile po Interpolovoj tjeralici. U procesu koji se vodio u njegovoj odsutnosti zbog šverca 557 kilograma kokaina iz J. Amerike u Hrvatsku bio je dobio 13 godina zatvora.

Droga, tada vrijedna oko 55 milijuna njemačkih maraka, bila je zaplijenjena u kontejneru u riječkoj luci, a stigla je brodom iz Ekvadora. Kašić, bivši vaterpolist, Hrvatsku je napustio 70-ih godina. Hrvatske su vlasti već zatražile njegovo izručenje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar zanusi13
zanusi13
14:17 20.08.2010.

Ako ga izruče u Hrvatsku hoće li kralj dofurati i svoje \'bijelo kraljevstvo\' ?

Avatar Rubirosa
Rubirosa
15:05 20.08.2010.

A sta je sa onim \"Generalom\" koji je bio podrska u poslicu?!....;)))

KR
krilnik2
22:58 20.08.2010.

Rubirosa je napisao/la: A sta je sa onim \"Generalom\" koji je bio podrska u poslicu?!....;)) /*********************/ Kadijevic? U moskvi je i mirno spava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije