Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel Međunarodne udruge sudaca
Povratak na članak

Kraj vladavine prava u Turskoj: Razriješena četvrtina svih sudaca i tužitelja, većina pritvorena

Potlačeno pravosuđe kao instrument moći?

Komentari 9

DU
Deleted user
18:18 25.03.2017.

Erdogan želi u Turskoj uvesti smrtnu kaznu, moj prjedlog je kada se to prihvati da prvo i to odma na Erdoganu primjene taj novi zakon.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
15:37 25.03.2017.

,Erdogan mora pasti!

VL
MX
Mister X
20:52 25.03.2017.

Kraj vladavine prava u Turskoj: Mislim da bi cijela EU trebala crninu da nosi od žalosti . Pa to je pre strašno tako to pogađa specijalno neke države da i žalost zbog neuspijelog puča ( pokušajau ubojstva Erdogana !) !!) ! nemogu da spavaju već mijesecima !!! I Debelo naoružavanje Kurda glavnih neprijataelja Turaka i drugih ( Irak ) .. Zamislite nemaju slobodu mnogi koji su vojnom silom krenuli da riješe demokrata istim receptom kao u Ukrajini ; gdje mutavi Putin nije vodio računa tamo gdje treba . Zato ima danas sankcije ... Kako uskoro nema više neprijataelja tamo Pobjeđuje se ponovo Irak , Gadafi je pao Sirija u kameno doba bombana i opozicija naoružana ... Uskoro bi bilo dosadno jako tamo zato je Erdogan sodomista u Njemačkoj nazvan """kroz komediju """ I ucijenuje EU kažu ; <turci su spasili 4 miliona izbjeglica od smrti u Siriji dok se kako kažu Turci nešto drugo prića za njemce što su radili sa drugim kolkio ono priznaju 6 miliona .... To smo sve na Njemačkoj Tv vidjeli cijeli duel pristaša i protivnika .. Braniti referendum i stalno optuživati haloooo Merkel nije diktator.!??? Koliko stotina tisuća je izgubilo svoja radna mjesta i položaje istoč nih njemaca kad su se spojili sa DDR Turci znaju isto da se brane... Kako svi izvan Turske znaju da su svi optuženi u Turskoj nevini ???? Špijunaža do kostiju ???

VL
RO
robertbruckner
16:08 25.03.2017.

Sta je to tu cudnoga, u saudi arabiju, katru, omanu emiratima takovi bi bili svi do jednog povjesani, ovi u turskoj jos su kraljevski prosli

VL
TV
tv5378
16:14 25.03.2017.

Opet ta licemjerna Europa,zabrinuta za demokraciju.Zasto se ne pozabavi sama sobom?Zasto to ''neovisno''pravosudje ne funkcionira u Bugarskoj,Rumunjskoj,Sloveniji,hrvatskoj a ne se baviti Turskim pitanjem?

VL
RO
robertbruckner
16:07 25.03.2017.

Pa turska nije hrvatska gdje su komunisti izgubili a i dalje vladaju na radiju, tv, stampi i fakultetima, e pa nemoze, moze veliju crveni to je demokracija kad njih mozda 10 posto vlada vecinom hrvata koji su se izjasnili katolicima i to njih slovom i brojkom 87%. to se zove demokracija na komunisticki nacin,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.