Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen osnivač burze FTX

Krah carstva mladog investitora srušio je vjeru u kriptovalute, uhićenje razotkrilo još jedan problem

14.12.2022.
u 12:05

Saga o jednoj od spektakularnijih korporativnih propasti u novijoj američkoj povijesti zbog koje su mnogi izgubili novac

Ključne riječi

Komentara 3

HO
Homophob
17:39 14.12.2022.

Tip je prevarant kome su svesrdno pomagali jos veci prevaranti a sve blagosovljeno Demonkratskom partijom i trenutnom administracijom. Prevara ide ovako: Svindlet bez prebitog centa registrira tri firme zvucnog imena i navede da se bave financiranjem. Zatim zatrazi slicne vec dugovjecne svindlerske firme da pokrenu sabirnu akciju u korist jedne od njegovih maglovitih firmi. Oni skupe od naivnih donatora za plemenite svrhe njegova firme 400-tinjak miliona dolara. On tada donira malo preko polovine u plemenite svrhe toj firmi koja je skupljala novce za njega, 11 miliona donira Demonkratima i ostaje sa cistim profitom od preko 150 miliona dolara. Tada najavi da njegova druga maglovita firma u prvoj vidi velike potencijale i da je zainteresirana pribaviti dio vlasnistva u svrhu buducih financijskih uspjeha. Ona firma sto mu je skupila prvotni kapital objavi da su preispitali “knjige” i investicije svindlerovih firmi i da procjenjuju da vrijede 15-stak milijardi dolara. Sve to velikodusno podrzavaju progresivni mediji i stavlja se na udicu socna meka za pecati naivnu raju. Drzavne agencije koje bi trebale kontrolirati takve malverzacije ne nalaze potrebe za bilo kakvo kontroliranje. Prave progresivne institucije i partijama se donira puno novaca i lopov prolazi bez problema dok konacno balon od sapunice i magle pukne nakon dvije godine pljackanja naivnih i ukupne pljacke od preko 37 milijardi dolara. Puno je nestalo u politickim donacijama i potroseno na bakanalije i sakriveno.

TR
trpimir2022
12:40 14.12.2022.

Vjerovati u djeda mraza, jednako je naivno, samo nije toliko opasno.

DU
Deleted user
16:38 14.12.2022.

HODL To the moon...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?