Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA
Povratak na članak

Kračunu, bivšem potpredsjedniku HFP-a, godina i pol zatvora

Kračuna je USKOK optužio da je Odorčiću omogućio posao procjene vrijednosti poslovanja splitskog Jadroplova.

Komentari 9

BR
branitelj
16:05 02.04.2010.

i svu mu imovinu oduzet kao i njegovoj obitelji pa neka kopaju po kontejnerima

VL
OB
-obrisani-
20:13 02.04.2010.

A da USKOK objasni tko je i kako oštećen u tom poslu ? I bilo bi zanimljivo saznati kako su, kojim natječajem, pred kojom komisijom, koje su uvjete morali zadovoljiti i uopće tko je odlučivao koga zaposliti u USKOK-u, jerer do sada se uglavnom radi o običnim polukretenima ? Ili se ti genijalci zapošljavaju bez natječaja, znači temeljem osobnih i ostalih preporuka (?), dakle pristrano !

VL
BI
bizzwizz05
15:48 02.04.2010.

vidiš ti kako ti ljudi izgledaju na ovoj slici!? u normalnoj zemlji, bili bi vrtlari..

VL
BO
bonsai
16:08 02.04.2010.

sramota od kazne , sve im oduzeti i neka gule 15 godina ! divim se zemljama gdje zbog krađe režu ruke i noge .

VL
MM
Mladen Miletić
18:20 02.04.2010.

Lijepi pozdrav iz Bosne zločin se ne isplati !

VL
QU
QuickPlayer
20:16 02.04.2010.

Jebeš naše pravosuđe. Bakica je zbog prodaje povrća na placu nedavno dobila kaznu koja joj ugrožava egzistenciju, a prave lopove nitko ne smije dirati. Zbog ovakvih lopova i ovakvog pravosuđa nam Kosorica otima harač od plaće.

VL
NB
Navrnuti Bracanin
21:35 02.04.2010.

Trebalo bi objaviti i šta su dva talenta napravili. Fond za privatizaciju raspisao je natjecaj za konzultanta koji je trebao porcijeniti vrijednost Jadroplova. Moja firma Maritimus Consultant d.o.o.oformila je internacionalni tim za procjenu (sve renomirani stručnjaci) i dala ponudu. Pobjedilaa nas je Odorciceva firma koja je bila registrirana za , gle cuda, gradjevinske poslove. A trebalo je procijeniti pomorsku firmu. To moze proci samo u banana republikama. Uz pomoc tada odvjetnickog vjezbenika (a danas odvjetnika) L.Tvrdica uspio sam srušiti natječaj. Na prijedlog dragog prijatelja (danas ga baš i nije populatrno nazivati prijateljem) saborskog zastupnika Jerka Rošina svu dokumentaciju poslao sam državnom odvjetniku Bajiću. Pravna država je pokazala da stanuje i u Hrvatskoj. Bilo je u istrazi i opstrukcija ntpr od istražnog sudca Mitermajera koji mi nije htio nadoknaditi putne troškove svjedočenja u Zagrebu i koji me je ispitivao na način da ništa ne kažem ali pravda je glede i unatoč pobijedila. Moj tim i ja nismo zaradili ali smo pomogli demokratizaciji Hrvatske i to je za mene dovoljna nagrada. Hvala kolegi Tvrdicu, Rosinu, Cvitanu , Bajicu, Horvatovicu koji su pomogli vracanju povjerenja u institucije. Ing.Siniša Bacalja

VL
NB
Navrnuti Bracanin
21:46 02.04.2010.

Vjerane oštečeni smo ja i moj tim i to za 120000 Eura koliko je iznosila naša ponuda. Oštečena je država i to za brat bratu 100.000.000, Dolara. Market je u medjuvremenu kolabirao i JDPL da se sad ide prodavati vrijedi toliko manje.

VL
OB
-obrisani-
01:19 03.04.2010.

02.04.2010. u 21:46h Navrnuti Bracanin ................ ! To što si napisao daje potpuno drugu sliku na problem, hvala ! Povlačim prethodni upis.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.