Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Love prijestupnike
Povratak na članak

Kozaci patroliraju Moskvom: Mi smo vam kao Chuck Norris!

Riječ je o probnom projektu koji će pokazati mogu li Kozaci postati naoružana i plaćena postrojba u ruskoj policiji.

Komentari 7

K1
k1milica
19:56 27.11.2012.

najbolje je da uvedu slasticarske odrede i specijale cstacice u stiklama tako da nasilnici odma umru (od smjeha)

VL
K1
k1milica
19:57 27.11.2012.

makar ova slika??? hehehe nema bas nikakve veze s kozacima ali deda je svakako bio opak heheh

VL
JI
jimbeam
16:33 27.11.2012.

"Paravojne formacije za održavanje reda i mira", vidim Rusija snažno napreduje.....doduše unazad !

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
20:13 27.11.2012.

Kozaci su smatrani vrstom vojne elite, Ono što se neće svidjeti "proamerikancima" je činjenica da su se tijekom ruskog građanskog rata, Kozaci borili protiv boljševika, boljševici su kao što znamo produkt cionista kojima se kasnije staljin otrgnuo kontroli iako jee porijeklom po majci židov, tako da su mnogi od kozaka poslije rata emigrirali. Ono što je vrlo bitno (zna Putin što radi) Kozaci su tradicionalno odgojeni na Kozačkoj kulturi i vrijednostima, kao što su: Ruska pravoslavna uvjerenja, domoljublje, hrabrost i snaga.

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:06 27.11.2012.

e moj amerikanče, s što su drugo ciini agenti? misliš da je ubijanje revolucionara u južnoj americi izvodio djed mraz sa krdom sobova? amerika ima više od pola milijuna ljudi u organiziranim paravojnim formacijama! možda ti je promaklo da je amerika u samom svjetskom vrhu po broju ubojstava na 1000 stanovnika. možda ih samo mexico za jednog šiša!

VL
DO
DoktorAmer
17:24 27.11.2012.

Hoce li opet sjeci sabljma kao 1905 i 1917.? Nista novog pod suncem, Rusija opet nekud srlja, bogatstvu i pametnim ljudima usprkos. Steta, zasluzili su bolje.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
19:41 27.11.2012.

27.11.2012. u 17:24h DoktorAmer je napisao/la: Hoce li opet sjeci sabljma kao 1905 i 1917.? Nista novog pod suncem, Rusija opet nekud srlja, bogatstvu i pametnim ljudima usprkos. Steta, zasluzili su bolje. ::::::::::::::::::::: Zaslužili su....... Privatne zatvore u vlasništvu korporacija. Čipiranje djece u Teksasu. Režimske medije koji prenose samo ono što odgovara SAD, ne i istini. Urušavanje cijelih gradova poput Detroita. ......možda bolje ne? Dovoljno je pogledati u međunarodnoj statistici koja je zemlja sa najviše zatvorenika na svijetu, nije to Kina, Nije Rusija, Nije ni Iran ili Venecuela....reci nam "doktore" koja "demokratska" zemlja ima najviše zatvorenika na svijetu? koja ima smrtnu kaznu? koja na smrt osuđuje čak i mentalno retardirane? Koja je htjela napasti mjesec nuklearnim oružjem...zar je to normalna zemlja?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.