Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć
Povratak na članak

Hrvatska pomaže Hrvate u BiH s 20 milijuna kuna. Kovač: Učinit ćemo sve da Hrvati budu čvrst element u BiH

Ministar Miro Kovač rekao je da su Hrvati jedan narod koji ima dvije domovine te da je BiH prvi prioritet hrvatske vlade na polju vanjske politike

Komentari 8

CI
cinbenik
18:55 06.10.2016.

Lako je sada pomagati Hrvate,kada je HDze raszjerao 50% Hrvata iz Bosne ,a prodao ognjista Posavskim.....

VL
CI
cinbenik
04:37 07.10.2016.

Netreba pomagati Hrvate,platite im prodana ognjista za potrebe HDaze regije,kojo se najvise i daje iz RH proracuna.

VL
RI
rikavac
18:18 06.10.2016.

Hrvati u Bih su najveci demokratski gubitnici zahvaljujuci Tudmanu i Susku i njihovom dogovoru sa Milosevicem i Izedbegovicem gdje se izgubila Posavina sa 150000 hrvata Banja luka sa 50000 hrvata i Sarajevo sa 50000 hrvata. Prodali su i srednju bosnu al zahvaljujuci generalu Blaskucu i Ivici Rajicu nisu uspjeli, ali su oni izdani i prodani u Hag zbog toga sto su odbili prepustit balijama srednju bosnu a da se Hrvati nasele oko Mostara,Stoca i Capljine. Kovac zato ne malti bez potrebe. Nije sporno da Hrvatska pomaze novcano Hrvatima ali te novce od Hrvata niko ne vidi vec njihov vodja Dragan Covic i ekipa oko njega veliki domoljuba.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
17:03 06.10.2016.

Ako su Hrvati "jedan narod koji ima dvije domovine" znači li to da Hrvati u BiH ipak nisu dijaspora? I zašto Hrvati u BiH mogu glasati za vlast u obje te domovine, a Hrvati u Hrvatskoj samo u jednoj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.