Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVOR S INAUGURACIJE
Povratak na članak

Kovač: Trump poručuje uzdaj se u se i u svoje kljuse

Nema tu nikakve globalne vizije, nema promišljenog koncepta bolje suradnje, nego samo “America first”, kazao je Kovač

Komentari 3

DU
Deleted user
09:43 21.01.2017.

Da su se Obama a pogotovo Bush više brinuli o vlastitoj zemlji a manje o "demokratizaciji" arapskih zemalja, danas ne bi bilo ni IS-a, ni poplave migranata, ni ratova... Bolje Trump nego bakica-ratna huškašica

VL
JM
jezero-matica
16:58 24.01.2017.

Amerika je totalno opljackana I opustosena ko I Hrvatska. To nam je jedino zajednicko. Amerika je dobila Trumpa, a Hrvatska gumba.

VL
Avatar comparator
comparator
21:34 20.01.2017.

Možda nema ni godinu dana kad sam predvidio ovakvu mogućnost promjene politike upravo zbog potrebe USA za konsolidiranjem domaće politike umjesto izvoza demokracije. Što sad ? Pa ništa posebno jer Hrvatska ni do sada nije imala neku financijsku korist od USA ali što se tiče obrane tu već treba pametno odigrati na pravu kartu .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.