Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj u new yorku

Kosti nestale žene pronašli u zidu nakon smrti njezina muža

njujorška policija (1)
REUTERS/Pixsell
02.07.2013.
u 19:21

Pronađene su kosti JoAnn Nichols čiji je nestanak prije 27 godina prijavio njezin suprug James Nichols koji je preminuo u prosincu prošle godine

Kosti nestale žene pronađene su u zidu u podrumu jedne kuće u američkoj saveznoj državi New York nakon smrti njezina muža, javlja Sky News. Pronađene su kosti JoAnn Nichols, čiji je nestanak prije 27 godina prijavio njezin suprug James Nichols koji je preminuo u 82-godini u prosincu prošle godine. 

Kosti je u zidu podruma punog smeća pronašao unajmljeni čistač, izvijestile su tamošnje vlasti. 

Patolozi su JoAnn identificirali prema analizi zuba te su zaključili da je tada 55-godišnja žena umrla od udarca u glavu. Tamošnja policija izvijestila je da istražuje slučaj. 

>> Na Oranicama pronađen leš nepoznatog muškarca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije