Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na rubu rata
Povratak na članak

Kosovski Albanci: Ako se Thaçi povuče, sami krećemo u akciju!

Očekuju se uhićenja vođa Srba koje će se teretiti za smrt specijalca

Komentari 11

OB
-obrisani-
23:59 02.08.2011.

Srbi su stvarno postali sa svojim ratovima i glupostima koje rade, \"401 human error\"

VL
BE
belamamba
04:20 03.08.2011.

Pa oni su ludi, napali su Srbe prvi sa vekovnih ognjista hoce da ih oteraju da ih odseku od svoje brace sami su to trazili, normalno je da ce otici glava ako se pravi tako glup potez, niko nece odgovarati taci treba u zatvor za trgovinu organima i ratnim zlocinima nad Srbima, to sto on prica ne pije vode, Siptari su pojeli govno i doziveli maksimum, Zivela Srbija i Srpsko Kosovo!! Vo Vjeki Vjekova Hriscanska Srpska Zemlja!!!! Oprosti im Boze ne znaju sta rade ti zli krvolocni pacenici.

VL
BE
belamamba
04:28 03.08.2011.

Neka krenu sami bez odobrenja onih stranaca na Kosovu, pa ce dobiti ono sto su trazili kad ugroze zivote NATO vojnika, to i cekamo njihovu gresku a krenuli su djonom, nije im dosta sto je Partizan nedavno razvalio Skendiju, pa ne znaju da igraju fudbal a kamoli da idu na ljude koji brane svoja ognjista, svako ko ih brani neka ide do djavola!!!!!!!

VL
PB
predrag borna
06:28 03.08.2011.

Priznanje Kosova je bila nezrela i ishitrena odluka kojoj je cilj bio kažnjavanje Srbije.To je shvatljiva no dugoročno štetna odluka...Naprosto smo dobili novo krizno žarište.Ili možda status quo kao na Cipru.

VL
OR
orisis
08:25 03.08.2011.

Zamislite sada da tamo poginu hrvatski vojnici...Hrvatska to ne treba...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
15:42 03.08.2011.

06:28h predrag borna....nešto slično sam i ja davno napisao...i dobio hrpu minusa. Jedino što sam ja pisao isključivo o Hrvatskoj u cijeloj toj priči.

VL
OB
-obrisani-
16:43 03.08.2011.

Ako oni usred pregovora forsiraju sa silom,to znaci da im ne ide na dobru stranu.Verovatno su dobili packe od sponzora pa su u panici.Doduse i Thaciju odgovara da se skrene paznja sa njega.....A i kontrola heroinskog kanala je uvek dobrodosla.....

VL
SI
sikter
11:34 04.08.2011.

03.08.2011. u 16:43h zeljkonl je napisao/la: Ako oni usred pregovora forsiraju sa silom,to znaci da im ne ide na dobru stranu.Verovatno su dobili packe od sponzora pa su u panici.Doduse i Thaciju odgovara da se skrene paznja sa njega.....A i kontrola heroinskog kanala je uvek dobrodosla..... Ma kakvi pregovori? Pa ko sa kim pregovara neki likovi iz republike srbije sa natom pa šta to briga republiku kosovo za to, treba uvesti reda na granični prijelaz i carinu a to što neki dabrovi nabacuju drvima za zimu, neka ,proći će ih to ili će odgovarati pred sudom.

VL
OB
-obrisani-
01:39 05.08.2011.

nije isključeno da uskoro budu uhićeni predstavnici srpskih općina na Kosovu na čijem su području barikade, pa bi se, navodno, njih teretilo i za Zymberijevu smrt. >>>>>>>>> Zasto ne ....Po zapovjednoj odgovornosti,ha.

VL
OB
-obrisani-
17:20 06.08.2011.

Ako hoće da hapse \"odgovorne\" za ubistvo zlikovca koji je nazovi \"specijalac\" šiptrarske policije ROSU na Kosovu i Metohiji, onda moraju da malo pređu na \"drugu\" stranu demarkacione linije, i traže ga među redovima ŽANDARMERIJE, ali to je već malo problem. Lako je navaljivati na goloruki narod, ali suočiti se sa žandarmerijom, e to je već veliki problem. Naravoučenije rečeno kupili bi mrtve kao posle atomske eksplozije!!!.

VL
OB
-obrisani-
17:27 06.08.2011.

03.08.2011. u 06:28h predrag borna je napisao/la: Priznanje Kosova je bila nezrela i ishitrena odluka kojoj je cilj bio kažnjavanje Srbije.To je shvatljiva no dugoročno štetna odluka...Naprosto smo dobili novo krizno žarište.Ili možda status quo kao na Cipru. ----------------------------------------------------------- Danas-sutraa kada im Amerikanci, ups pardon kauboji, uskrate podršku koju ne zadrživo gube iz dana u dan, i kada im Kosovo i Metohija više ne bude značajna, Šiptari će se morati suočiti sa jedinicama ŽANDARMERIJE i POLICIJE koje su u stvari prakrično Vojska Srbije. Zasigurno da će pitanje Kosova i Metohije i vraćanje u ustavno-pravni poredak Republike Srbije, biti rešeno za naj više 15 dana!!!.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.