Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mini Sabor HDZ-a

Kosor u Zadru: Neki nas mrze jer smo im uništili san o Jugoslaviji

kosor u osijeku
Davor Javorović/PIXSELL
12.10.2011.
u 19:05

Kukuriku koaliciji 5. prosinca trebat će jako dobar "pivac" da ih probudi iz sna o pobjedi, a pobijedit ćemo opet – rekao je Božidar Kalmeta

Trebate govoriti o onome što smo postigli, posebno u posljednje dvije godine, ali i podsjetiti što su iz Kukuriku koalicije sve ukinuli kad su bili na vlasti. Predlagali smo ustavni zakon o braniteljima, oni su bili protiv, ali mi ćemo ga opet predložiti i sačuvat ćemo dostojanstvo branitelja. Kada sam postala premijerka, bilo je toliko teško da je postojala opasnost da već u rujnu nemamo za plaće, a pregovori s EU bili su blokirani. No, iako nam nitko nije pomagao, bili smo ustrajni. Možda zato kulja mržnja prema HDZ-u, a nekima smo uništili san o povratku u Jugoslaviju. No svi koji nas omalovažavaju moraju znati da ih se mi ne bojimo. Jedini smo otvorili borbu protiv korupcije i najviše trpimo i zato čekam sljedeći mandat da tu borbu rasplamsamo do kraja – rekla je Jadranka Kosor na saboru HDZ-a za 9. izbornu jedinicu u punoj dvorani Jazine u Zadru.

– Odblokirali smo na čelu s predsjednicom Jadrankom Kosor pregovore s EU, izlazimo i iz krize, a ujedno smo zaštitili državne interese, stalno trpeći uvrede i poniženja onih koji ništa drugo i ne znaju. Pobjeđivali smo i pobijedit ćemo opet. Neće proći prazne priče i demagogija Kukuriku koalicije. Ni u Šibeniku, ni u Dubrovniku, ni u Rijeci gdje su na vlasti i nisu napravili ništa. Oni su u svim presudnim trenucima okrenuli Hrvatskoj leđa, a jedini im je motiv puka mržnja prema HDZ-u i želja za vlašću. Kukuriku koaliciji 5. prosinca trebat će jako dobar "pivac" da ih probudi iz sna o pobjedi, a pobijedit ćemo opet – rekao je Božidar Kalmeta, koordinator  HDZ-a za 9. izbornu jedinicu u Zadru.

– Neće SDP doći na vlast i zatvoriti, kako najavljuju, gospićku bolnicu. Zaobilazili bi Liku, a Ranko Ostojić Gospić naziva malim gradom. Bili smo veliki '91. i sada smo veliki – rekao je Darko Milinović. Poručio je Draženu Budiši da neće proći u 9. izbornoj jedinici.

Ključne riječi

Komentara 375

LJ
Lucia Justicia
22:48 12.10.2011.

I ja biram Budišu!

IT
i_tata_bi_sine
19:39 12.10.2011.

Kalmeta još nije u zatvoru? Strava.

JA
jalnus
20:19 12.10.2011.

Trebalo bi im svima maznut putovnice. Preventivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije