Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret na pantovčaku

Kosor: Vojković nije bio tema Josipović: Samo stručni i moralni

kosor, josipović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
VL
Autor
Vojislav Mazzocco
19.02.2010.
u 10:17

Predsjednik i premijerka dogovorili su i skori sastanak ekspertnih timova za gospodarstvo u kojem bi s jedne strane trebali biti Josipovićevi savjetnici, a s druge premijerka s ministrima financija i gospodarstva.

Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor održali su prvi službeni radni sastanak. Nešto više od sat vremena dogovarali su suradnju nad poljima u kojima imaju zajedničke nadležnosti.

>>Predsjednikovanje počelo skandalima vezanim uz najbliže suradnike

>>Inauguracija na Markovu trgu u slikama

- Ponajviše smo razgovarali o kanalima komunikacije i dogovarali sastanke ekspertnih timova - rekao je predsjednik Josipović. 

Iako je jedna od zajedničkih nadležnosti predsjednika i premijerke vanjska politika te imenovanje veleposlanika, Jadranka Kosor je ustvrdila da nisu razgovarali o imenovanju Hrvoja Vojkovića veleposlanikom u Maroku.

>>Hrvoje Vojković postaje veleposlanik Hrvatske u Maroku

- To nije bila tema sastanka. Nema naznaka za to imenovanje - rekla je premijerka, dok je predsjednik ustvrdio da njega "u prvom redu zanimaju stručni i moralni kapaciteti osoba".

Predsjednik i premijerka dogovorili su i skori sastanak ekspertnih timova za gospodarstvo, u kojem bi s jedne strane trebali biti Josipovićevi savjetnici, a s druge premijerka s ministrims financija i gospodarstva.

Točno u podne Josipović je na konferenciji za novinare predstavio javnosti svoje savjetnike.

Komentara 12

LO
lopata
11:11 19.02.2010.

JADNICI BUDALE vi koji komentirate

14
14words
11:17 19.02.2010.

Kako je ono još pisalo na Josipovićevu Facebook profilu: \"U pravednoj državi diplomirani stručnjaci s visokim prosjekom ocjena ne bi čamili na burzi\". Pa je za zamjenika predstojnika Ureda postavio čovjeka sa srednjom stručnom spremom. Bolje mu je da se ugleda na premijerku umjesto da prodaje lažnu demagogiju.

14
14words
10:30 19.02.2010.

Kosorica mu može biti primjer antikorupcijske stvarne borbe i konkretnih poteza umjesto teorijskih naklapanja kojima je skupio glasove a zatim uzeo sve suradnike po stranačkoj liniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije