Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatizacija TLM-a

Kosor o TLM-u: Neka policija i DORH istraže koga treba ispitati

kosor
Petar Glebov/PIXSELL
VL
Autor
Nikola Sever Šeni
17.05.2010.
u 11:22

Premijerka je napomenula da je Milanović zaboravio spomenuti slučaj Daimler i kupnju vatrogasnih vozila. Još je jednom ponovila da državna tijela trebaju raditi svoj posao neovisno o bilo čijem političkom pritisku.

- Ja mogu svaki dan isto govoriti, neka državne institucije rade svoj posao - policija će ispitati koga treba ispitati, DORH će ispitati koga treba ispitati. U tom smislu apsolutno podržavam ono što je rekao predsjednik Josipović i ono što je rekao gospodin Milanović iako se s njim puno puta ne slažem, rekla je premijerka Kosor komentirajući slučaj privatizacije TLM-a.

Premijerka je napomenula da je Milanović zaboravio spomenuti slučaj Daimler i kupnju vatrogasnih vozila. Još je jednom ponovila da državna tijela trebaju raditi svoj posao neovisno o bilo čijem političkom pritisku.

- U konačnici, to se, naravno, odnosi na odluke koje donosi sud. U ovom slučaju koji vi spominjete još nitko ne zna zapravo što i o čemu ispituju USKOK i DORH, a već se digla velika bura u javnosti. Dakle, moja puna potpora i dalje u borbi protiv korupcije.

Komentara 94

VO
VolimZagreb
11:50 20.05.2010.

Jaco, da ovo nisi rekla DORH i policija ne bi znali da li smiju istarživati. Sada znaju da smiju! Hvala ti u njihovo ime!

OB
-obrisani-
12:08 17.05.2010.

prijateljev pas se zove kastor....a ja cu svom dati ime skinner...nije vezano uz temu ..vise uz zanimljivosti..zanimljiva podudarnost..

OB
-obrisani-
16:04 17.05.2010.

@Vladimir1204- točno tak,izgleda da ga zato muči balkanizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije