Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prve reakcije

Kosor: Svatko može očekivati brzu istragu i pravedno suđenje u RH

Kosor u Kraljevcu na Sutli
Mladen Mandić
19.07.2011.
u 11:21

Kosor je naglasila da je hrvatsko pravosuđe samostalno te kako svatko može očekivati brzu i učinkovitu istragu te pravedno suđenje

– Nitko nije nedodirljiv, bez obzira na ime, prezime i stranačku pripadnost. I HDZ odlučno stoji pri tome – odgovorila je premijerka Jadranka Kosor novinarima kada je upitana mogu li povratak, istraga i suđenje Ivi Sanaderu naštetiti HDZ-u u predizbornoj kampanji. Dodala je i da je taj njezin stav dio HDZ-ova programa čije je osnove ona izložila još 2009. godine kada je stupila na mjesto premijerke. Osnove tog programa su, tvrdi Kosor, završetak pregovora s Europskom unijom, borba protiv kriminala i korupcije te gospodarski oporavak zemlje.

Upitana o sinoćnjem povratku bivšeg premijera u Hrvatsku i njegovom pritvaranju u Remetinec, predsjednica Vlade rekla je kako je hrvatsko pravosuđe samostalno, a skorim ulaskom u EU i osnaženo te svatko u Hrvatskoj može očekivati brzu i učinkovitu istragu te pravedno suđenje.

Premijerka je danas bila u posjetu maloj zagorskoj pograničnoj općinu Kraljevec na Sutli kojoj su jako olujno nevrijeme i tuča prije tjedan dana uništili sve poljoprivredne usjeve i nasade te počinili štetu procijenjenu na 19 milijuna kuna.

Komentara 232

ND
Nitro_dot
16:10 19.07.2011.

probaj

OB
-obrisani-
13:00 19.07.2011.

Kamočedo da li baciš stojka na premijerku Kosor?

OB
-obrisani-
12:44 19.07.2011.

Krajišnik Zašto cviliš? Ljepo sam te pozdravio a ti mene šalješ u rodni kraj. Srpska kultura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije