Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon poraza

Kosor i Šeks nisu glasovali u 2. krugu, Šeks ostao bez funkcije

jadranka kosor,hdz (1)
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
Autori: pg, dik/VLM, luc
20.05.2012.
u 23:32

- Moja je poruka na tragu onoga što sam govorila, glasujte po svojoj savjesti a ne prema uputama. Na žalost bilo je puno uputa i dirigiranog glasovanja, zaključila je Kosor.

Jadranka Kosor večeras nije bila raspoložena za davanje izjava. Iako je cijeli dan bila dobro raspoložena, iznenadili su je rezultati izbora. Očekivala je barem drugi krug.

U kratkoj izjavi za medije je izjavila:
- Nije vrijeme da govorim o osjećajima. Rado bih da mogu nastaviti ovaj posao, rado bih da sam u drugom krugu. Žao mi je što većina nije prepoznala što sam radila za stranku u najtežim uvjetima, rekla je Jadranka Kosor nakon što je ispala iz utrke za predsjednicu HDZ-a.

Poručila je i da će još večeras pokupiti svoje stvari, a nije htjela usmjeravati svoje glasače za koga da glasuju.

- Moja je poruka na tragu onoga što sam govorila, glasujte po svojoj savjesti a ne prema uputama. Na žalost bilo je puno uputa i dirigiranog glasovanja, zaključila je Kosor.

Kosor nije ni glasovala u drugom krugu, napustila je Lisinski i prije početka nove runde glasovanja. Isto je napravio i Vladimir Šeks, koji nije uspio u kandidaturi za potpredsjednika stranke. 

Ključne riječi

Komentara 80

RT
Rollo Tomasi
09:16 21.05.2012.

Konačno čiščenje unutar stranke i smjena geneacija! Ovaj Šeks ko da je pribijen čavlima za svoju poziciju, isto kao i Kosor. Kak im nije jasno da su davno trebali otići????

DU
Deleted user
09:55 21.05.2012.

Otisli su jer nisu mogli podnijeti poraz

Avatar navijač
navijač
23:47 20.05.2012.

Kad nisi ti njih na vrijeme izbacila,sad su oni tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije