Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Kosor s predstavnicima Hrvatskih šuma o globalnoj krizi

Vlada će predložiti Hrvatskim šumama da i dalje svojim mjerama pomažu drvnoj industriji uz njihovu obvezu osiguranja davanja čvrstih jamstava za podmirenje dospjelih i novih obveza.

Komentari 9

MB
mr_brown
13:57 01.03.2010.

ha ha ha koji naslov :-)

VL
OB
-obrisani-
12:23 01.03.2010.

Zanimljiv sudionici sastanka - Hrvatske šume, HGK i Udruga poslodavaca. Raspravljaju li kako će rasprodati Hrvatske šume u čijem je posjedu sva hrvatska zemlja(mimo obradive i one u vlasništvu lokalnih zajednica)????????????

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
12:31 01.03.2010.

Evo sastali se trustovi mozgova da usavrše još jednu rasprodaju i pljačku.

VL
OB
-obrisani-
13:41 01.03.2010.

AHa. Sad je malo jasnije. Drvoprerađivači duguju Hrvatskim šumama i ne mogu platiti. Onda će država dati novac kroz kredite (!!!) drvnoj industriji kako bi ova platila Hrvatskim šumama, a ova u Proračun.Šuplje u prazno.Pa onda prazno u šuplje. Namiriti mirovine i plaće korisnicima Proračuna. Gospodarstvo nek se misli kako će.

VL
BA
baća45
13:43 01.03.2010.

Bravo VenIo - pitanje i pol, a vjerujem da si jako blizu istine Treba HDZ-u omogućiti da ostane na vlasti - izbori se bliže ... a situacija u državi im polako izmiče kontroli .. : ) :) Valja nahraniti stokuku sitnog zuba kako bi opet za njih glasala.

VL
BA
baća45
13:49 01.03.2010.

Vidi pa tu je i Pankretić - nije mu dosta što je rasprodao i uništio bivše PIK-ove i prerađivačku industriju u poljoprivredi, i poljoprivredu i poljoprivrednike doveo na prosjački štap -- sad je odjednom stručnjak i za šumarstvo i drvoprerađivačkuu industriju ???? Sigurno Šukeru i Premijerki treba savjet kako i to što prije rasprodati i uništiti ?????

VL
OB
-obrisani-
14:35 01.03.2010.

Sve vlade zadnjih dvadeset godina (većina ih je bila HDZ-ovska) odvele su hrvatso gospodarstvo u propast. Da je Vlada išta pošteno mislila spriječila bi bila Grad da iskrčuje šumu na Pantovčaku i terenima na kojima su nikle urbane vile... Hrvatskaa je mogla svijetu ponuditi visoko dizajnirani (stručnjake imamo) finalni proizvod. Oni su radije izvozili trupce i sjekli nemilice. Briga njih za zapošljavanje, za mlade sposobne inženjere, za pogone drvoprerađivača koje su upropastili, za sve nas zajedno živo se njima fućka. Kosorica je s njima 15 godina puhala u isti rog i mirno gledala kako sve ide nizbrdo. Jedino nas velika Božja milost i jedna sasvim nova neelitistička, neboljševička skupina pametnih, vrijednih i duhovnih ljudi može ponovo osoviti na noge. Pozdravlja vas Kuma Jela! Vjera u Boga i domovinska sloga!

VL
SL
Slavica
20:08 01.03.2010.

Pa zar Pankretić razgovara o Hrvatskim šumama, zar nije vidio sliku svoje politike na cestama blokiranim traktorima.Mogle bi i šume poći putem seljaka i poljoprivrede. Sram te bilo daj ostavku na potpredsjednika vlade, sram te bilo i tebe i Friščićaća glas HDSSBu i Grubišiću koji je jedini pozdravio seljake, nećete nas otjerati sa ceste pridružite se i ostali zar ne vidite Ferovac.

VL
BE
ben12
10:12 02.03.2010.

garnitura samih stručnjaka zbog kojih imamo to što imamo t.j.sve više nemamo Kukavičja jaja u svim gnjezdima od kojih je navrijednije ono što je ostavio sanader. točka na I njegove politike /kozmetički prikrivene/ i dalje razorno djeluje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.