Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPŠTINA EBRD-a

Kosor: Ovo je početak nove knjige o suradnji među našim zemljama

ebrd
Jurica Galoić/Pixsell
14.05.2010.
u 13:54

Skup je posebno pozdravio Thomas Mirow, predsjednik EBRD-a, koji je rekao da se jugoistok Europe treba dogovoriti za daljnji razvoj, kao i to da proširenje i ujedinjenje Europe ne dođe na mrtvu točku.

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor susrela se na radnom ručku s ministrima i premijerima 12 zemalja Jugoistočne Europe.

Razgovarali smo, rekla je Kosor, o gospodarskoj budućnosti ovog dijela svijeta i mogućnostima za još jaču suradnju i povezivanje.

- Ovo je početak nove knjige u suradnji među našim zemljama - rekla je premijerka koja se susrela s liderima država s prostora bivše Jugoslavije, Grčke, Turske, Moldavije itd.

Skup je posebno pozdravio Thomas Mirow, predsjednik EBRD-a, koji je rekao da se jugoistok Europe treba dogovoriti za daljnji razvoj, kao i to da proširenje i ujedinjenje Europe ne dođe na mrtvu točku.

EBRD je najavio nove projekte za regiju.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
15:36 14.05.2010.

Ustav RH, Članak 141. Zabranjuje se pokretanje postupka udruživanja Republike Hrvatske u saveze s drugim državama u kojem bi udruživanje dovelo, ili moglo dovesti do obnavljanja jugoslavenskoga državnog zajedništva, odnosno neke balkanske državne sveze u bilo kojem obliku. pozdrav vaš zmijicamala

MI
mišek
16:05 14.05.2010.

xx71-04 Da li ti stvarno misliš da bi sa vama neko ponovo ikada pravio builo kakvu zajednicu i sporazum u tom smeru. Ne budi lud. daleko vam lepa kuća, komšijska

DJ
djakputnik
15:22 14.05.2010.

Molim novinare koji su prisustvovali ovom događaju da mi odgovore da li je Jaca trčkarala među tim bankarima i žicala ih autograme? Pliiiiiz !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije