Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA

Kosor: Oni koji seljacima daju kobasice obmanjuju ljude

kosor
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
04.03.2010.
u 13:59

Rješenje problema seljaka, najavila je Kosor, trebalo bi se iznaći sutra, najvjerojatnije kompenzacijama. Očekuje da će takvo rješenje biti prihvatljivo većini seljaka.

– Oni koji obilaze seljake i nude im gorivo za dolazak u Zagreb, one političke elite koje obilaze seljake i donose im kobasice, nude im brda i doline, oni obmanjuju ljude – poručila je na početku sjednice Vlade premijerka Jadranka Kosor.

Kazala je kako neće biti povećanja iznosa ni po jednoj stavci u proračunu, a ako dođe do rebalansa, njime će se troškovi rezati, a ne povećavati. Rješenje problema seljaka, najavila je Kosor, trebao bi se iznaći sutra, najvjerojatnije kompenzacijama i premijerka očekuje da će takvo rješenje biti prihvatljivo većini seljaka.

Kosor je u uvodnom dijelu sjednice Vlade najavila i nove teške odluke. Ne precizirajući o čemu se radi, pozvala je sindikate i poslodavce da daju svoj doprinos te se nada istinskom socijalnom dijalogu. Istaknula je i kako Vlada nije u potpunosti kriva za krizu ni za gubitak dijela radnih mjesta.

Ključne riječi

Komentara 188

DU
Deleted user
19:12 04.03.2010.

hajde malo biku crvenu krpu... Jaca nam sasvim pristojno izgleda,kaj ne rajo? jiiihhhaaa

OB
-obrisani-
22:12 04.03.2010.

tito ne da ugasi svijetl,nego nek pusti vodu za svima nama

PI
Pippo9
17:30 04.03.2010.

Nadam se da ce vlada sa seljacuima sklopiti odgovarajuci konsenzus za obje strane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije