Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IŠČEKIVANJU

Kosor očekuje i Tadića na konferenciji u Sloveniji

kosor
Davor Puklavec/Pixsell
16.03.2010.
u 14:01

Stav Vlade RH je da će se krajem tjedna konferencija na Brdu kod Kranja održati i da će doći svi koji su pozvani, koje organizatori, vlade Hrvatske i Slovenije, očekuju.

Premijerka Jadranka Kosor istaknula je kako je stav Vlade RH da će se krajem tjedna konferencija na Brdu kod Kranja održati i da će doći svi oni koji su pozvani, koje organizatori, vlade Hrvatske i Slovenije, očekuju.

- Još radimo na detaljima organizacije, ali prema našim stajalištu, nema zapreke - kazala je Jadranaka Kosor.

Komentara 4

SO
Somelier
09:01 17.03.2010.

Kako se točno zove ta konferencija i čemu služi. Čime može popraviti i uljepšati tu konferenciju Srbijanski predsjednik Boris Tadić. Zar naša premijerka nema pametnijega posla nego se baviti stvarima koje bi na toj konferenciji umjesto nje mogao riješiti neki činovnik.

OB
-obrisani-
19:17 16.03.2010.

Balkančica, Balkanuša ne može bez Balkanjerosa!

PG
praseca gripa
18:02 18.03.2010.

Sto ce joj Tadic? Da se nije zaljubila u njega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije