Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvaranje Ambiente

Kosor: Mnogo toga katkad prođe mimo ministara

kosor
Arhiva VL
13.10.2009.
u 11:47

Kosor je rekla da mnogo toga katkad prođe mimo ministara te da je to činjenica koju treba mijenjati. Odbacila je i optužbe kako je Vlada izvršila pritisak na Ustavni sud molbom da se očituje o kriznom porezu.

ZAGREB - Netko će platiti zbog natječaja u Ministarstvu gospodarstva - rekla je premijerka Jadranka Kosor nakon današnjeg otvaranja 36. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije - Ambienta. Dodala je kako će odgovorni za raspisivanje natječaja za zapošljavanje u Ministarstvu gospodarstva biti kažnjeni, a tko je odgovoran pokazat će istraga, premda je istraga presnažna riječ.

- Treba vidjeti sve podatke te tko je pustio natječaj bez dogovora - rekla je Kosor.

Na pitanje novinara je li normalno da ministar Damir Polančec nije znao za natječaj, Kosor je odgovorila kako mnogo toga katkad prođe mimo ministara te da je to činjenica koju treba mijenjati.

- Ovo se dogodilo kako se dogodilo i to je dobra pouka svima - kazala je Kosor.

Odbacila je i optužbe kako je Vlada izvršila pritisak na Ustavni sud molbom da se očituje o kriznom porezu.

- Ma kakav pritisak, mi smo se morali očitovati. To je obveza Vlade na navode onih koji su poslali ustavne tužbe. To je nešto što je uobičajeno i što Vlada mora napraviti - zaključila je Kosor.

 

Ključne riječi

Komentara 46

OB
-obrisani-
12:52 13.10.2009.

Iz medija kroz ove mjesece vidim da jedino oporba ima pritisak koji je uzrokovan prvenstveno njezinom nesposobnošću, pa tako da i razumijem ova pitanja Vladi o pritisku. Jer već je viđeno da oporba preko svojih novinara pokušava prebaciti lopticu Vladi na teme u kojima oni grcaju od nesposobnosti.

FR
fratela
13:28 13.10.2009.

Ako već priznajete da mnogo toga prođe mimo ministra i vlade, onda bi bilo red da snosite štetu vi a ne odgovorni građani.

OB
-obrisani-
13:37 13.10.2009.

biser za biserom-biserna ogrlica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije