Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jadranka kosor:

Kosor: Milanović će od partnera tražiti polaganje pionirske zakletve

kosor
Slavko Midžor/Pixsell
28.07.2011.
u 17:58

Projekt Brijuni Rivijera je gotov i potpisat ćemo ga, a u tome nas nitko neće spriječiti niti ćemo ikoga pitati dozvolu za to –- kazala je u Umagu premijerka.

Na projektu Brijuni Rivijera radili smo dugo, uložili u njega iznimno mnogo energije, truda i znanja, projekt je sada gotov i potpisat ćemo ga i u tome nas nitko neće spriječiti niti ćemo ikoga pitati dozvolu za to – kazala je danas u Umagu premijerka Kosor odgovarajući na pitanje o potpisivanju ugovora pred kraj mandata njene Vlade.

Onima koji misle da ih je trebalo pitati za dopuštenje poručila je da tako što neće dočekati. Premijerka je kazala da bi bilo izuzetno važno da, bez obzira na pripadnost političkim strankama, radimo ono što je dobro za Hrvatsku, u konkretnom slučaju za Istarsku županiju, čijem je županu Ivanu Jakovčiću i čelnicima lokalne samouprave zahvalila na uloženom trudu u realizaciji ove faze projekta Brijuni Rivijere.

– Čelnici SDP-a koji stalno nešto prigovaraju mogli su projekt završiti od 2000. do 2003., a nisu – kazala je Kosor dodajući da su se projektom Brijuni Rivijere svi bavili, a nitko ga nije imao snage završiti kao što je to učinila njena Vlada.

Kosor nije htjela komentirati nesuglasice u Kukuriku-koaliciji, između Zorana Milanovića i Ivana Jakovčića, koje je izazvala već i sama najava potpisivanja ugovora za projekt Brijuni Rivijera, rekavši da nije njezin posao komentirati odnose u bilo kojoj koaliciji jer je se to ne tiče, no smatra da partneri u bilo kojoj koaliciji nisu vezani lancima da ne bi mogli surađivati s drugima.

– Po ovome kako je krenulo, moglo bi se dogoditi da Zoran Milanović zatraži od svih partnera da polože neku zakletvu, poput one pionirske da će biti dobri i vjerni drugovi i da neće surađivati s drugima  – kazala je premijerka dodajući da su ta vremena prošla.

Ljubavni par iz Big Brotherove kuće Nikola Nemešević i Marijana Čvrljak pomirili su se, tvrdi srpski Alo. Nakon povratka s odmora na otoku Tasosu Nemeš je nazvao Marijanu i dogovorili su susret u Beogradu gdje su u četverosatnom razgovoru izgladili sve nesporazume, kazao je Nemešov blizak prijatelj. Navodno je skrušeno priznao da je pogriješio što joj je pred gledateljima dao košaricu i zamolio je da daju toj ljubavi još jednu šansu.

Pokušaj da doznamo istinu od Nemeša nije bio uspješan jer je mlada pjevačka nada odbila telefonski poziv, a potom je ignorirao i poruke. Marijana je također odlučila zatvoriti vrata svoje privatnosti za medije.

Njezin tata Ivo za Story je komentirao da njegova kći nije napuštala Knin i nije upoznat s pomirenjem kćeri i Nemeša.

Komentara 285

OB
-obrisani-
18:25 28.07.2011.

Jadranka Kosor rođ. Vlaisavljević je njeno puno ime i prezime, a u narodu je prihvaćena pod nadimkom Jaca. To je nepobitna činjenica.

LI
linalena
18:26 28.07.2011.

Nisam ja kriva što se njoj omaklo.Pa svi smo bili pioniri , svi koji smo rođeni prije rata.Pa kaj je tu uvredljivo?

KR
kreont
21:51 28.07.2011.

ja je mrzim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije