Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mini sabor hdz-a

J. Kosor i Indira zajedno zapjevale: "Svijet voli pobjednike!"

kosor u osijeku (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/9
05.10.2011.
u 18:54

Pjevačica Colonije je Vladimiru Šeksu posvetila popularnu pjesmu "Za tvoje snene oči".

Mnogi su protiv nas, žele nas poniziti, uništiti. Zašto? Zato što smo, među ostalim, završetkom pregovora o ulasku u EU nekima zauvijek uništili san o Jugoslaviji, o komunizmu i da će hrvatski narod pitati Beograd za mišljenje. San o ulasku u EU imao je naš prvi predsjednik i prvi predsjednik Hrvatske dr. Franjo Tuđman. Mi se vraćamo kući, gdje pripadamo – ponovila je danas u Osijeku predsjednica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor na mini saboru IV. izborne jedinice.

Zakon o braniteljima, dodala je, ponovno će predložiti kao ustavni zakon, a sve zastupnike pozvala da dignu ruku za zakon o ništetnosti pravnih akata bivše JNA jer to nije stranačko nego nacionalno pitanje.

– Draga moja stranačka obitelji, tražim od vas puni angažman. Morate podsjećati na vrijeme kad je vladao SDP, posebno na prava branitelja i njihovih obitelji. Nećemo jugosferu, smanjenje prava branitelja, ponižavanje hrvatskih obitelji, smanjivanje rodiljskih naknada ni dječjeg dodatka jer nama je važno da se hrvatska djeca rađaju u Hrvatskoj. Oni kažu, prodat će HEP. Nema prodaje! Ni HEP-a, ni Hrvatskih šuma niti Hrvatskih voda. Od 2000. do 2003. prodali su Inu, HT, banke, hotele. Nema prodaje – naglasila je Kosor.

Kukuriku koalicije u HDZ-u se ne boje, navela je, pa ni njihova "mahanja britvama, najava otpuštanja, zabranom HDZ-a".

– Kad analizirate ime kukuriku, koje su si dali, pa riječ podijelite na dva dijela i otpadne riku, ostat će im samo kuku – poentirala je Kosor.

Indira Šeksu posvetila pjesmu "Za tvoje snene oči"

U zanosu je bio i Vladimir Šeks koji je dobio najveći pljesak pune osječke dvorane Zrinjevac, a svojoj predsjednici, kojoj je potom dotrčao u zagrljaj i izljubio je, čestitao na pobjedama na tri fronta – završetku pregovora s EU, slamanju recesije i slomu korupcije. U prevrućoj dvorani, u kojoj je atmosferu dodatno zagrijavala Indira iz Colonije, jedna je djevojka pala u nesvijest, međutim odmah su joj pružili pomoć.

– Dobro je, dobro je. Vidite kako je meni, stojim pod reflektorima, mokra sam, ali ne posustajem. Na plus 80! Nadam se da ću bolje proći od ove dame – kazala je Kosor i zapjevala "Svijet voli pobjednike" s Indirom, koja je prethodno Šeksu posvetila pjesmu "Za tvoje snene oči".

Komentara 727

Avatar delminium
delminium
09:35 06.10.2011.

Uz Prečanina evo za posjetitelja imamo i baliju.

MO
mali od nužde
19:11 05.10.2011.

e bravo hdz

Avatar delminium
delminium
09:21 06.10.2011.

Ako je netko protiv kapitalizma komunistima u Hrvatskoj to znači da je za komunizam. Primjenit će se pozitivni zakoni EU i svako veličanje komunističkih diktatora bit će dovoljno za punjenje ćorke s neprijateljima Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije