Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ u Karlovcu

Kosor: Hvalite HDZ i govorite o lošim potezima Kukuriku-koalicije

kosor (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/4
29.09.2011.
u 19:42

U zatvor moraju svi lopovi, bez obzira na imena i stranačku pripadnost, korupcija se mora istraživati svugdje, pa i u Rijeci, pa i kada su u pitanju Radimir Čačić ili Linić – kazala je Kosor

Dajte najviše i najbolje od sebe, imajte vremena, snage, razgovarajte sa susjedima, svatko neka dovede još barem dva do tri nova člana, govorite o lošim potezima koalicijske vlasti u vremenu od 2000. do 2003., o tome da oni ne žele borbu protiv korupcije, da ne žele dobro Hrvatskoj, hvalite HDZ, govorite da smo mi jedina stranka koja radi za dobrobit ove zemlje i njenih građana. To je recept za dobivanje vlasti, mi smo pobjednička stranka i mi to možemo – uvjeravala je Jadranka Kosor članove stranke, okupljene na predizbornom minisaboru HDZ-a za 7. izbornu jedinicu danas navečer u Karlovcu kamo je stigla u pratnji petorice svojih ministara.

Poručila je Kukuriku-koaliciji da ih se ne boji, da su ona i njena vlada u posljednje dvije godine izdržali njihovu prljavu kampanju u kojoj su ih htjeli poniziti, blatiti, raditi protiv njih, a da ih se ne boji, pokazala je i nedavno na aktualnom satu na Saboru.

– Sva su pitanja i optužbe upućivali meni u želji da me ponize, no nisu uspjeli. Na kraju aktualnog prijepodneva u Saboru čitava se oporba razbježala kao miševi, ostalo je samo njih troje. To dokazuje koliko su hrabri, ali nam i govori kako će završiti ova njihova predizborna kampanja. Kukuriku-koalicija ne želi borbu protiv korupcije kada su oni u pitanju, a mi je objeručke prihvaćamo i podržavamo. Naša je poruka jasna, u zatvor moraju svi lopovi, bez obzira na imena i stranačku pripadnost, korupcija se mora istraživati svugdje, pa i u Rijeci, pa i kada su u pitanju Radimir Čačić ili Linić – poručila je predsjednica Vlade.

U govoru je posebno zatražila od svojih stranačkih kolega da glasačima ponavljaju kako je SDP-ova vlast stopostotnim invalidima ukinula 60 posto povlastica, smanjila rodiljske naknade i porodiljni dopust majkama s troje i više djece.

– Birači ne smiju zaboraviti da mi štitimo prava branitelja, obitelji, djece, a ne ''crveni'', da smo sami s Franjom Tuđmanu na početku ostvarili sve važne ciljeve ove zemlje, od oslobođenja, neovisnosti, do ulaska u EU. Sada želimo osnažiti gospodarstvo, a za to imamo realan i jasan program – dodala je J. Kosor. Posebno oduševljenje okupljenih stranačkih kolega izazvala je izjavom da žele spriječiti dolazak na vlast onih koji su hrvatski Sabor napustili 1991. kada se odlučivalo o neovisnosti, onih koji smatraju da HDZ ne treba Hrvatskoj, odnosno onih koji 20 godina sanjaju da se o Hrvatskoj odlučuje u nekom drugom gradu.

Ključne riječi

Komentara 68

UN
unbekant
21:36 29.09.2011.

ovoj premijerki,je oporba\"opsesija\",nju vise muce brige oko SDP-nego sopstvene,jer nemoze nista \"iskopati\",pa je to jadnicu satre...........

DU
Deleted user
08:29 30.09.2011.

@iva.begovic: a pobijedi li SDP, pise nam se crveno.... I to na cirilici!!!

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
11:49 30.09.2011.

Mi samo želimo vladati još 4 godine,i nakon tih 4 još 4,pa još 4 i opet 4,4,4,4,4, Ućinićemo sve samo da vladamo ! Želimo vladati i uživati , jer onda ne moramo raditi Vaš HDZovac Glasajte za nas : molimo vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije