Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegla odgovor

Kosor o Barišiću: Dajte da popijem kavu!

kosor (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
Autori: am/VLM, luc/VLM
30.09.2010.
u 10:43

Predsjednica Vlade otvorila je jutros međunarodnu konferenciju o poticanju izvoza.

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor otvorila je jutros u zagrebačkom Hotelu Westin 9. međunarodnu konferenciju o poticanju izvoza.

- Vlada će svojim programom gospodarskog oporavka posebnu pozornost posvetiti izvoznicima, onima koji i u ovim teškim vremenima krize dobro rade, rekla je Kosor otvarajući konferenciju.

Dodala je kako će Hrvatska "doploviti" u sigurnu luku, ali nam do tada treba još puno "broditi" i ne smijemo se bojati ni vjetra ni nevere, nego svojim znanjem i upornošću svladavati valove koji su zaista veliki.

- Vlada mora poticati, i poticat će stvaranje pozitivnog poduzetničkog okružja, a poduzetnici su ti koji stvaraju i otvaraju nova radna mjesta. Onima koji su to uspjeli i u ovim vremenima krize ja čestitam, rekla je Kosor te naglasila kako će Vlada i dalje nastaviti s uklanjanjem svih prepreka koje stoje na putu jačanja poduzetničke klime.

Na pitanje novinara hoće li uhićenog ravnatelja Carine Mladena Barišića izbaciti iz HDZ-a, premijerka Jadranka Kosor nije željela ništa komentirati, rekla je samo: "Dajte da popijem kavu!".

Ključne riječi

Komentara 85

DU
Deleted user
11:03 30.09.2010.

Koja arogancija...., smiješiti se , cupkati ko šiparica, kod otvaranja,...a neugodna pitanja odbijati s gađenjem ili ovakvim bezobraznim i podcjenjivačkim izgovorom .!

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:06 30.09.2010.

Na radnom mjestu se ne pije kava - osim ako ne radite u nekoj od državnih službi ili institucija.

BR
bronzi
11:34 30.09.2010.

......izgleda da smo mi šatro popili kavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije