Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO POTRES MOZGA
Povratak na članak

Koš se srušio na 14-godišnjaka, slomio mu ključnu kost: 'Upozoravali smo gradsku četvrt'

Majka: Bilo ih je 20-ak tamo, još manjih od mog sina. Moglo se svašta dogoditi, katastrofa!

Komentari 4

OS
osica
14:05 26.09.2016.

otom potom što će biti iduće godine. Ima li netko odgovoran sada, Onaj koji bi kao čovjek, služa rekao " da ja sam, mi smo krivi što se dogodilo, ne održavamo a i ne skidamo dotrajalo" . Unesrećenom dječaku želimlim oporavak, no biti će dug. Hvala Bogu da je prošao s ozljedama a ne gore. Svaka čast mami koja u ovoj za nju i njezinog sina stresnoj situaciji misli i na drugu djecu " Bilo ih je tamo 20 tak još manjih od mog sina. Moglo se svašta dogoditi...."

VL
SW
swimm
14:38 26.09.2016.

neka tuze grad, opcinu i sve ce oni platiti, od suda, preko terapija i jos malo vise!

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
14:46 26.09.2016.

strasno nazalost puno je u gradu zapustenih igralista a pisali ste u vl i o pothodnicima al eto hvala bogu ovaj puta je sve donekle dobro proslo zalosno je sa po obicaju nitko nebu odgovaral

VL
KB
kbr
14:16 26.09.2016.

majčin komentar je ono najtužnije u cijeloj priči. puno sreće u oporavku Ivi i nadam se da ga ne će traumatizirati ova nesreća.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.