Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaravajući trend
Povratak na članak

Korupcija u Hrvatskoj i dalje cvjeta

- Očito je da u Hrvatskoj još uvijek previše dužnosnika shvaća osvajanje mandata kao osvajanje plijena - kaže Zorislav Antun Petrović.

Komentari 8

KA
kafka
23:45 21.11.2014.

Korupcija način poslovanja, mobing način motiviranja za rad..

VL
IV
ivankrajc
10:06 22.11.2014.

Korupcija cvijeta zato jer vi ljudi ne zelite ukljuciti mozak i koristiti svoje bogom dane sposobnosti.Imate potencijala samo nemate vjere u sebe i nemate motivacije da se izborite za nesto bolje jer samo vidite crnilo a dobre stvari se desavaju svuda oko nas.Pogledajte referendume.Pobune po svijetu.Toga ce biti sve vise.Ne uzdajte se u novine da vam stvarnost prezentiraju na pladnju i PRED OCI.Morate se malo osvrnuti oko sebe a ne kao da ste u tunelu.Religija vas nikada nece nauciti da se sluzite mozgom ali bog.PRAVI bog.To od vas intekako zeli.Zato vam je i dao mozak veci od mnogih drugih zivih bica.Da je htio mogao vas je u kamen pretvoriti.

VL
NV
novo vriijeme
09:11 22.11.2014.

Transparency International i to u Vrijeme Zorislava je primio 100 000 kuna od Ministarstva zdravlja u vrijeme Rajka Ostojića da organizira predavanja ministra pred ambasadorima akreditiranim u Hrvatskoj kako se Ministarstvo bori protiv korupcije. Tu je TI ušao u ogroman sukob interesa jer je dobio novac od onoga kojeg je trebao istraživati. U skladu s tim nisu u godišnje izvješće medjunarodnim institucijama stavili neke informacije koje su imali o zdravstvu. TI je neko vrijeme izgubio licencu pa je opet vratio ali izvješće nije poslano. I sada Zorislav nešto ima za reći o poštenju IT.

VL
SE
sestrićna
19:37 21.11.2014.

zorislav je napokon skužio da i njegovi idoli partijaneri pale..malo se kasno sjetio objaviti tu milu vijest .....

VL
DO
doktorica
20:29 21.11.2014.

još nisu počeli hapsiti tajkune koji su upropastili tvornice....

VL
Avatar comparator
comparator
10:06 22.11.2014.

Postavlja se dakle pitanje ;Jeli kapitalizam ove vrste primjenjiv u Hrvatskoj ? Moje je uvjerenje da je kapitalizam primjenjiv ali ga treba modificirati prema državi i njenim resursima. Kao prvo imam osječaj kako Hrvatska nema dovoljno ljudskih resursa svih vrsta za upravljanje kao i za sve vrste obavljanja običnoh djelatnosti te još je gori omjer onih koji obavljaju poslove za koje nisu strućni te ih rade jer su zaposleni preko veze. To je jednostavno neispravljivo i mora propasti do kraja kao što i svaka "civilizacija" propada i rađa se nova. Gdje je Hrvatska je pitanje i ono se nerado postavlja ali svi znamo da bi bilo kakve promjene ugrozile našu "sigurnost". Pitam se postoji li sigurnost ili smo na rubu ponora ali ne želimo sami pasti u njega ? Svatko od nas treba postati iskren i zapitati se imamo li prvo okretati glavu od srži problema no ćisto sumnjam da zbog povjesnog promašenog svijetonazora većina želi istini pogledati u oći. Ostaje nam propasti i nadati se da na tom pepelu može niknuti feniks .

VL
MH
mrtav-hladan
16:41 22.11.2014.

To znamo i da niste napisali ..! To nije novost novost bi bila da je obrnuto ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.