Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anonimna dojava

Koprivnica: Policija češljala slučaj prodaje odmarališta u Pirovcu

pirovac
Kristina Jošt
06.11.2009.
u 00:44

– Ne znam je li slučajno da se nakon izjava Damira Polančeca protiv predsjednika Mesića u gradu pojavi policija – kaže Darko Ledinski.

Policija je jučer od 9 sati u uredu koprivničkog gradonačelnika Zvonimira Mršića o prodaji odmarališta u Pirovcu 2007. godine osim njega ispitivala i članove tadašnjega poglavarstva.

- Vjerojatno je riječ o anonimnoj dojavi - rekla je Vesna Želježnjak (SDP), dogradonačelnica.

Darko Ledinski, šef županijskoga SDP-a, a tadašnji nestranački član Gradskoga poglavarstva, tvrdi da ne zna je li slučajnost da nakon izjava Damira Polančeca protiv Stjepana Mesića, za kojeg tvrdi da je od Mršića tražio da proda odmaralište, policija započne istragu. Podsjetimo, odmaralište je nakon što ga je Podravka prodala Gradu za 1,5 milijuna kuna, Grad prodao Žarku Pavlini, šurjaku Stjepana Mesića, za 25 milijuna kuna, a on ga prodaje za 56 milijuna kuna.

– Što je on točno Mesiću, doznao sam od Polančeca, a to govori o HDZ-ovu modelu kumstva i rodbine – tvrdi Ledinski.

Gradonačelnik Mršić nije jučer bio dostupan za razgovor.

Ključne riječi

Komentara 7

GE
gerosimo
03:01 06.11.2009.

Sto to znaci cesljala? Mislim da treba poceti sa cesljanjem. Ne moze se policija pojaviti pa napraviti zakljucak mi smo cesljali ili novinar Vecernjeg ima problema sa gramatikom i vremenima ili je netko zabranio cesljanje pa smo ostali na tome i nikome nista. Mislim da se ovaj puta Mesic nece izvuci samo sa cesljanjem, zato sto se klupko pocelo da odmotava a njegova moc je izgubljena.

RA
rackizel
07:49 06.11.2009.

Citat:Odmaralište u Pirovcu trenutačno je uništeno Kraj citata. Koliko vidim, slika pokazuje da se uništavanje događa, jer za rast ovog bilja moraju proći godine. A niti sama zgrada nije srušena. Nije mi jasno što znači riječ - trenutačno- Niti jee u trenu, niti je tačno. Već je godinama zapušteno i polako ga priroda usvaja. To vam se zove ekologija. A ne čišćenje smeća za koje se pod krinkom ekologije peru veliki novci.

OB
-obrisani-
13:11 06.11.2009.

Ne znam je li slučajno da se nakon izjava Damira Polančeca protiv predsjednika Mesića u gradu pojavi policija – kaže Darko Ledinski. ================= 0 E moj Ledinski ako do sada nisi shvatio onda nećeš nikada. Kod nas se apsolutno ništaa ne deševa slučajno, nego murja reagira isključivo onda ako ima odobrenje od nekoga, a ako bi reagirala bez nekoga odozgo ( bog te pitaj koga) onda bi ti murjaci vrlo lako tražili nova radna mjesta. Sve je to smišljeno da se nama pažnja odvrati od bitnijih stvari i da se mi glođemo kao gladni psi dok nam netko baci kost kao mamac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije