Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CICE NA ŠTAPIĆU

Kontroverzna 'seksi bankarica' svoju ljepotu duguje kirurgiji

Debrahlee Lorenzana
Carrie Schecter
11.06.2010.
u 20:46

Discovery Channel reprizira epizodu iz 2003. svog reality showa o ljudima koji zbog ljepote idu 'pod nož'; u glavnoj ulozi – Debrahlee Lorenzana

Ljepota koja je 33-godišnjoj Portorikanki donijela dosta nevolje nije sasvim prirodna, kao što se doznalo kad je ona počela puniti vijesti činjenicom da je tužila Citibank zbog neopravdanog otkaza. U pitanju su izgleda bile zbilja prljave radnje – samohranoj majci iz njujorškog Queensa dopuštali su da se odijeva tako što će isticati svoju ljepotu i zavodljivost dok je dovlačila mušterije (na čijim računima bi onda radile njezine muške kolege), a onda su joj kao previše izazovnoj dali otkaz,, premda su drugim, ne tako atraktivnim zaposlenicama, dopuštali i slobodnije odijevanje od njezinog:

- One su smjele nositi takve stvari jer su bile niske, ili punije, pa nisu privlačile pažnju, a na meni, zato što sam metar i 68 visoka i 57 kila teška, s oblinama, to nije bilo "dolično". Zar mi to što genetski tako izgledam treba biti prokletstvo?

Sve je to lijepo i krasno, ali je zamamna bankarica u toj izjavi izrekla jednu veliku laž. Za ostalo ne tvrdimo, ali ono da tako "genetski izgleda" nije baš točno. Naime, Discovery Health Channel je u četiri epizode 2003. u serijalu "Plastic Surgery New York Style – plastična kirurgija u njujorškom stilu" pratio tad 26-godišnju Debrahlee kako se spremma na povećanje grudi, što je bila njezina četvrta po redu operacija (nakon zatezanja trbuha, liposukcije i jednog prethodnog povećanja grudi).

- Obožavam plastičnu kirurgiju, mislim da je to najbolja stvar svih vremena – govorila je Lorenzana o svojoj želji da bude nalik Pameli Anderson ili carmen Electra.

- Želim izgledati kao Playboyeva duplerica, baš to hoću: cice na štapiću!

Što je željela to je i dobila, u skladu sa svojim željama da lijepo izgleda. Samo što joj je taj izgled donio neočekivane probeleme, i otkaz u Citibanku i pored nekoliko nagrada za uslužnost mušterijama koje je dobila na prethodnim poslovima. Prilično je indikativno da joj je otkaz uručila menadžerica zbog "provokativnog odijevanja"... ili je to bio provookativan izgled i provokativna građa, bilo prirodna ili kirurški potpomognuta?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije