Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Droga

Kontrolirali promet pa mu našli pet kilograma marihuane

Kontrolirali promet pa mu našli pet kilograma marihuane
MUP
08.09.2016.
u 21:00

Droga je zaplijenjena prilikom kontrole prometa i to nakon što su policajci zaustavili jedno vozilo

Pet kilograma marihuane zaplijenila je zagrebačka 6. rujna, priopćio je MUP na svojim službenim stranicama. U priopćenju se navodi da je droga zaplijenjena prilikom kontrole prometa i to nakon  što su policajci zaustavili jedno vozilo. 

U njemu su iza suvozača primijetili sumnjiv paket, nakon što je od suda zatražen nalog za pretragu. Pretragom vozila otkrivena je  droga  pakirana u pet paketa, a vozač je priveden i kazneno prijavljen.

>> Švercao drogu u spremniku za gorivo: Dubrovačka policija zaplijenila deset kilograma marihuane

Ključne riječi

Komentara 2

OV
Ovozemaljski
08:22 09.09.2016.

Šteta!

Avatar nekakav
nekakav
10:50 09.09.2016.

meni nikad nisu gledali što vozim iza. a bilo je crnih vrećica kolko hoćeš. ispada da prometna policija otkrije deset puta više droge nego prava, specijalna, krim policija, zadužena baš za to. što ih ne prebace u prometnu, imat će će više uspjeha. eto, nek prvo dođu u bibinje, i okolicu. marihuana po zadnjim novinama po europi, više i nije neka droga. više nadomjestak, za poboljšanje cirkulacije, znači, zdravstvenog karaktera, neka terapija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije