Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjene Kaznenog zakona
Povratak na članak

Kontra i Rišpet: Brojni nasilnici na ulicama Hrvatske će ostati nesankcionirani

Zločini iz mržnje nad manjinskim društvenim skupinama – osobito pripiadnicima nacionalnih i etničkih manjina i LGBT osobama gorući su problem u hrvatskom društvu, navodi se u priopćenju

Komentari 4

DU
Deleted user
11:05 24.07.2014.

Predlažem da bi za naredno javno okupljanje kao zaštitu trebali angažirati tenkove i transportere umjesto ''kornjači'' bilo bi spektakularnije i strašnije jer već sada Vas nitko ne doživljava.

VL
HR
hrxxx111
10:56 24.07.2014.

takvim zakonom otvorio bi se prostor jednoj manjini da terorizira sve ostale. slicno kao u americi kad krivo pogledas covjeka pa se krene derati "Jel to zato sto sam ja crnac ?"

VL
OS
osica
13:56 24.07.2014.

da, javite to policiji, tražite , imajte prava ...... -ali ne zamarajte nas više - mnogo je toga u Hrvatskoj teže ," nama nije svaki dan parada".

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:26 24.07.2014.

...nitko ih ne mrzi... neka prostor u novinam zasluže svojim djelima i radnim rezultatima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.