Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO SU SE DRŽALI U IZBORNOJ NOĆI

Analiza govora tijela: 'Tomaševiću su riječi bile u suprotnosti s govorom tijela, Penavi se na licu vidjela zabrinutost'

18.04.2024.
u 15:19

Zamolili smo komunikologinju i stručnjakinju za neverbalnu komunikaciju Ljiljanu Buhač da nam proanalizira govor tijela stranačkih lidera tijekom njihovih kasnosinoćnjih obraćanja građanima odmah nakon što su se doznali konačni rezultati izbora.

Komentara 14

MO
morpheous
16:26 18.04.2024.

Ja imam analizu govora tijela i retorike prosječnog glasača NEmožemo i Rijeke NEpravde. Jučer tijekom dana bili u euforiji zbog visoke izlaznosti, bahato se nabacivali komentarima "gotovo je" i naglašavali kako je puno mladih i masovno se izašlo na izbore. A onda i 19.00 kada se vidjelo prve neslužbene rezultate krenulo kmečanje jer su ti isti mladi i masovni glasači dali potporu HDZ-u i DP-u! Al to je tako kada višestruki accovi sa portala i društvenih mreža još uviejk ne mogu glasati i kada lažni marketing dovede do masovne halucinacije i gubitka realnosti kod dobrog dijela oporbe. Moje čestitke HDZ-u i DP-u, a sad idemo složiti kvalitetnu vladu čiji će rezultati na idučim izborima NEmožemo i SDP baciti u još veći izborni poraz. :)

PA
papiribica
15:31 18.04.2024.

Možemo i SDP ne mogu na vlast ni protuustavno.

LO
Lostura
15:29 18.04.2024.

Kako analizira govor tijela kreatora rijeke pravde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije